Bulvár-celeb

2022.09.27. 15:00

Bedobott néhány felest, így búcsúzott utolsó mérkőzésén Szalai Ádám

Viszonozták a drukkerek a 2015-ös italmeghívást. Szalai már a lelátón belehúzott egy üvegbe, aztán a nagykörúti sportpubban folytatódott a buli.

Forrás: Bors

Fotó: Szabolcs László

Ahogy 2015-ben, az Európa-bajnoki szereplés bebiztosítása után, úgy most, az utolsó válogatott mérkőzése után is előbb a lelátóra mászva, majd egy körúti pubban bulizott együtt a szurkolókkal és jelen lévő játékostársaival Szalai Ádám – szúrta ki a Bors.

A drukkerek Ziccer – TrollFoci Sport Pubból feltöltött éjszakai fotói tanúsága szerint többek között Szoboszlai Dominik, Schäfer András és Dzsudzsák Balázs is a helyszínen volt.

Emlékezetes, Szalai Ádám a 2016-os Eb-részvétel kiharcolása (vagyis 2015 novemberében, a Norvégia elleni 2–1-es pótselejtező-visszavágó) utáni éjszaka is egy körúti kocsmában ünnepelt együtt a jelenlévő szurkolókkal:


Erre utalva a Carpathian Brigade az olaszok elleni meccsen a következő feliratú molinót feszítette ki a búcsúzó csapatkapitánynak:

„Köszönünk mindent, Ádám! Ma mi fizetjük a pálinkát!”

Sőt, a szurkolótábor Facebook-oldalára feltöltött fotó tanúsága alapján Szalai már a lefújás után elfogadta a meghívást, meghúzva egy flaskát.


„Egészségedre, Ádám!” – üzenték neki ezúton is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában