Bulvár-celeb

2022.09.27. 13:59

„Idegenek írogatnak a nevemben” – Galambos Lajos kikelt magából

Visszaéltek a trombitás nevével és képével, kamuprofil mögül válaszolgatnak helyette.

Forrás: Ripost

Ügyvédhez fordult Lagzi Lajcsi, miután rájött, többen is visszaélnek a nevével. Csalók adják ki magukat a trombitásnak a közösségi oldalakon, kéretlen leveleket küldözgetnek, amivel lejáratják és kényelmetlen helyzetbe hozzák őt – derül ki a Ripost cikkéből.

„Elegem van! Megnéztem, 16 kamu Facebook-profil van regisztrálva a nevemmel és képemmel. Idegenek írogatnak a nevemben. Nagyon kellemetlen” – mondta Lajcsi háborogva.

„Volt, hogy odajött hozzám buliban egy hölgy és számonkért. 

Azt mondta, ő egy rendes férfinak hitt engem, de én Facebookon azt írtam neki, hogy ő duci. Felháborító, hogy csalók válaszolnak nekem kiadva magukat, és valótlanságokat állítanak. 

Honnan veszik rá a bátorságot?” – fakadt ki a zenész, aki nem hagyja annyiban a dolgot. Mint mondja, az ő türelme is véges, nem hagyhatja, hogy büntetlenül visszaéljenek a nevével és lejárassák őt, ezért ügyvédet fogadott, hogy pontot tegyen az ügy végére.

Forrás: Metropol

„Amikor valaki »rátrombitált« az én trombitajátékomra, annak el is vettük a kedvét ettől, jogi útra tereltük az ügyet. Ez a mostani eset már büntetendő kategória, ezúttal is jogi lépéseket teszek” – szögezte le Lajcsi, akinek nem most használják először jogtalanul a hírnevét. 

Egy étrend-kiegészítő fogyasztószer forgalmazója évek óta visszaél a nevével és a fotóival. Ugyan korábban valóban együtt dolgoztak, de a szerződés köztük évekkel ezelőtt lejárt, Lajcsi most már semmilyen juttatást nem kap a bevételükből, ők mégis használják a fényképeit a reklámkampányukhoz. 

Erről az ügyről is a rajongóitól értesült. A mai napig sokan keresik fel őt a cég termékeire panaszkodva, holott neki már semmi köze hozzá. Lajcsi hiába próbálta felvenni a kapcsolatot a gyártóval, nem jutottak egyről a kettőre, ezért a zenész ezzel az üggyel is a bírósághoz fordult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában