Bulvár-celeb

2023.09.04. 11:00

A színpadról leszólva tisztázott Tóth Gabi egy sokakat felháborító pletykát (videó)

Vasárnap este az énekesnő zárta az oroszlányi bányász- és villamos napokat.

MW

Forrás: Szabad Föld

Fotó: Kállai Márton

Gabi a koncertje előtt üzent az olvasóknak – derül ki a Kemma.hu cikkéből –, méghozzá a bányászok között hagyományos köszönéssel.

A szervezőket és az énekesnőt is sokan szidni kezdték, miután az oroszlányi önkormányzat nyilvánosságra hozta azon dolgok terjedelmes listáját, amelyeket a bányásznapokra nem lehet bevinni. Többen tudni vélték és számos hírportál is úgy tálalta, hogy Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes, ezen belül Papp Máté Bence miatt, őket védendő hozták a szabályokat. 

Ezt maga az önkormányzat is cáfolta, amikor részletesen leírták, miért hozták nyilvánosságra a tiltólistát, és milyen elvek mentén állították azt össze, a koncerten pedig az énekesnő szólalt meg az ügyben. Vasárnap egyébként lazítottak is a szabályokon. Addigra már fellépett itt mások mellett a Zanzibár és Mujahid Zoli is.

Tóth Gabi ezután érkezett meg az oroszlányi Bányászati Múzeumba, az idei bányásznapok fő helyszínére. Koncertje elején a Fricska Táncegyüttest is bemutatta, és nagy tapsot kért zenekarának, „a második családjának”. majd helyretette a hétvégén vele kapcsolatban felröppent tiltólistás híreket.

Semmilyen szabályokat nem kértünk, amiket olvashattatok. Mi szabadon engedünk mindenkit bulizni, mert bízunk bennetek!

− mondta, ahogy az alábbi videóban is látható.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában