Bulvár-celeb

2023.11.06. 10:58

Jákob Zoli a műsor óta nem találkozhatott választottjával, elárulta, mi van most köztük

Exkluzív részleteket árult el a milliárdos a döntéséről.

Forrás: TV2

A hartai származású milliárdos, Jákob Zoli a baon.hu-nak nyilatkozott azután, hogy az eddigi egyik legnehezebb döntését kellett meghoznia a TV2 sikerműsorában, A Nagy Ő-ben.

– Mit keresett a lányokban?

– Inkább a belső tulajdonságaik voltak fontosak. Tehát, hogyan tudtam a randikon velük beszélgetni, de az is nagyon fontos volt, hogy mennyire érdeklődtek irántam. Ugye mindenki azt mondja róluk, hogy a pénzért jönnek, viszont a négy döntősön láttam azt, hogy a legkevésbé a pénz a főszereplője az ő választásuknak.

– Mennyiben változott meg a műsor hatására?

– Meg kellett próbálnom megtartani a jellememet. Olyan szinten, hogy ne legyek a műsortól hiú vagy öntelt. Ez egy teljesen szokatlan szituáció, hogy 19 lány udvarol egy férfinek. Inkább arra kellett figyelnem, hogy ne szokjak hozzá, hogy megmaradjak olyannak, aki küzd egy lányért.

– Mi marad a legemlékezetesebb, ha nem a végső döntést tekintjük?

– A stáb. Hogy ennyire kreatív emberekből állt. Azok a dolgok tetszettek, amikor nem mondták meg, hogy mi fog történni, és én tényleg meglepődtem.

– Mi alapján estek ki a hölgyek?

– Volt olyan lány, akit azért ejtettem ki, mert a randink alatt igazából nem is kérdezett rólam semmit. Csak magáról beszélt és a többi lányról.

– Mi volt a legnagyobb kihívás a műsor alatt?

– Sokkal jobb volt az egész, mint ahogy elképzeltem. Volt négy lány, akikről el tudtam képzelni, hogy ők fogják megnyerni és már tervezgettem, hogy az egyikőjükkel fogok utazgatni. Amikor kérdezték, hogy ki áll a top egyen, négyszer mondtam más nevet. Aztán kettőről kiderült, hogy mégsem vagyunk lelkileg összhangban.

– Sok lányt megismert. Csalódott bármelyikben?

– A műsor alatt meghozott döntéseimnél én még nem láttam az adást. Nem tudtam azt, hogy a lányok egymás között hogyan viselkednek. És most, hogy láttam az adásokat, meglepődtem, többször is.

– Mi alapján döntött a legvégén?

– Natit nehezen engedtem el, mert egyébként sokkal érettebb a koránál. Mind a két lány szép, kedves, mindkettővel megtaláltam a közös hangot, tehát egyedül az érettség döntött.

– A lányok hogyan fogadták a döntését?

– Nati zokogott. El is szaladt, úgy kellett visszahozni. Én sajnáltam nagyon.  Betti nagyon örült, benne azt látom, hogy nagyon szerény. Semmilyen akaratosságot nem láttam benne, hanem csak az örömöt és ez tetszett.

Betti és Zoli a műsor óta nem találkozhattak, tehát az ő kapcsolatuk még csak ezután bontakozhat ki, de Zoli elárulta, hogy már izgatottan várja az ismerkedést, ugyanakkor felmerült benne néhány olyan kérdés is a műsort látva, melyeket mindenképpen tisztázniuk kell egymással.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában