Bulvár-celeb

2024.01.08. 05:00

Végre! Tönkrement házassága után újra közel került a szerelem a TV2 sztárjához

Sydney van den Bosch mindenkit sokkolt tavaly ősszel a válásával.

MW

Forrás: TV2

A TV2 sztárja hiába óvja gondosan a magánéletét, már többször is felreppent a pletyka, hogy nincs minden rendben a házasságával. A Szerencsekerék háziasszonya végül tavaly ősszel beismerte, hogy Egerszegi Tamással hosszú tépelődés után a válás mellett döntöttek – írja cikkében a Bors.

Bár Sydney-t és párját is egyaránt megviselte a szakítás, decemberben már olyan hírekről lehetett hallani, hogy egykori férje túl is lépett a házasságán. Ugyanis az év végén a focista egy koncerten vett részt, amiről képet is készített, és egy Zoé nevű hölgyet jelölt meg rajta.

A Reddit nevű közösségi oldalon olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Sydney újra szerelmes. Ezek szerint a TV2 szerencselányának fejét egy teniszedző csavarta el. A kommentek alapján többen úgy gondolják, hogy komoly kapcsolat van kialakulóban, hiszen Sydney-n kívül az anyukája és a legjobb barátnője is követi a férfit. 

Forrás: TV2

Simán elképzelhető tehát, hogy ismerkednek. Tekintve, hogy mindig azt nyilatkozta, hogy ők azok, akikkel mindent megoszt

– írta az egyik kommentelő.

Sokan remélik, hogy kedvencük ismét boldog lesz, és hamarosan együtt is láthatják a szerelmeseket.

Sydney már nagyon régen érezte, hogy valami nem működik köztük a férjével, sokat gondolkodott, amire eljutott oda, hogy megfogalmazzon magában egy kőkeménynek tűnő mondatot.

Azt, hogy igen, valóban elválok. Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam

– ecsetelte a korábbi szépségkirálynő a hot! magazinnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában