Bulvár-celeb

2024.05.12. 05:00

Őszintén bevallotta Király Viktor, miért hízott meg olyan brutálisan az elmúlt másfél évben

30 kilót szedett fel az énekes, amiből 20-at mára már sikerült ledolgoznia.

MW

Oka volt a nagy súlyváltozásnak

Forrás: Instagram

Király Viktor igen nehéz időszakon van túl, az elmúlt közel másfél év során 30 kilót szedett fel magára. Ebből 20 kilót már leadott, de ehhez az kellett, hogy lelkileg újra magára találjon.

Ugyanis olyan válságba került, amiből nem volt kiút. A rocksztárok életét élte, nem figyelt oda semmire, nem érdekelte semmi. 

A felvételeken, fotókon látta ő is, hogyan néz ki, de csak megvonta rá a vállát. Beszélgetések sora, terapeuták segítsége és a házasságának megmentése volt az, ami végül sikeres fordulópontot hozott az életébe.

"Én is meglepődtem, hogy mennyire gyorsan és durva módon fel tud jönni ennyi, ha az ember lelkileg nem a legjobb állapotban van" - mondta el az énekes a Mokka műsorában. 

Király Viktor úgy érzi, hogy számára a negyven közeli időszak, a válságban lévő házassága és a karrierjének stagnálása volt az, ami őt idáig juttatta:

Ez volt az én kapuzárási pánikom. Úgy éreztem, hogy minden összejött, negatív szempontból. Előtte minden rohamtempóban haladt, a karrier, a párkapcsolat, a házasság, a gyerek, minden úgy látszólag rendben volt. Aztán egyik napról a másikra, úgy ahogy van, összedőlt a kártyavár.

A fogyókúrát végül a javuló lelkiállapota hozta el és az, hogy a feleségével helyrehozták a kapcsolatukat. A legnagyobb lökést számára azonban mégis a sérvműtétje adta, az egy hónapos lábadozási idő alatt 8 kilótól szabadult meg. 

Hogy mit mondott még az énekes erről a nehéz időszakról és a mindennapjairól, kiderül a Ripost cikkéből. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában