Hallgassa élőben!
Fotó: Facebook / Ripost

Cicciolina elárulta, hogy mikor szexelt utoljára

A járvány miatt visszafogta magát az elmúlt időszakban.

„Nagyon visszafogottan éltem a járvány miatt, ez a szexuális életemre is hatással volt, már másfél éve nem szerelmeskedtem. Volt hiányérzetem, de be fogom hozni a lemaradást” – mondta a Borsnak.

Mindig szép számmal akadtak udvarlói, legutóbb egy 35 éves olasz férfi kereste a kegyeit, de már vele sem találkozgat.

„Sajnáltam, mert kedves, helyes, intelligens fiatalember, mégis így láttam jobbnak. Ráadásul még mindig bizalmatlan vagyok, mert Olaszországban egyelőre negyven százalék körüli a beoltottság, le vagyunk maradva. Állítólag szeptemberre ez az arány nagyon sokat fog javulni” – tette hozzá.

Az idén hetvenedik évét betöltő Cicciolina addig nem szeretne ismerkedni, amíg le nem dolgozza a pandémia alatt felszedett kilóit.

„Híztam, így most a nap jelentős részében gimnasztikázom, futok vagy sétálok. Igyekszem egészségesen étkezni, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, szép lassan majd elérem a célomat. Ha pedig visszanyertem a régi formámat és a járványügyi adatok is javulnak, újra nyitott leszek a randevúzásra” – árulta el az Origo szemléje szerint.

Hozzászólások

A főszezon után sem csökken az utazási kedvünk
Egy felmérés szerint az őszi-téli hónapokban is sokan terveznek belföldi, illetve külföldi utazást.
Tökével, zúzával és tarajával dobták föl a pörkölteket
Jubileumi, tizedik alkalommal rendeztek kakaspörkölt-főző fesztivál Szentmihályon, ahol a főzés mellett volt kötélhúzás, kispályás seprűfoci cirokseprűvel és sörivóverseny is.
Ismét támadás ért egy tálib járművet
Szemtanúk szerint a tálibok autója ellen pokolgépes támadást követtek el.
Kutyaparádé volt Pusztaszeren – Galéria
Kuvaszfesztivált tartottak szombaton Pusztaszeren, a focipályán. A magyar vadász- és pásztorkutya fajták, vagyis a komondor, a kuvasz, a puli, a pumi, a mudi, a sima és a drótszőrű vizsla, az erdélyi kopó és a magyar agár mutatkozott be a szépszámú érdeklődőnek.
Falunapon mulattak a balástyaiak - Galéria
A pénteken kezdődött falunapokat szombaton folytatták Balástyán, melyen minden korosztály megtalálta a számára legkedvesebb programot. A legnépszerűbbnek – nyugodtan állíthatjuk – az exatlon bizonyult, amit lazább verzióban próbálhattak ki a jelenlévők. A falunaphoz kapcsolódva rendezték meg az önkéntes tűzoltók megyei versenyét, melyet a szegváriak nyertek meg.
Hétfőn felhős időre készüljön
Többfelé várható csapadék, 14 és 19 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.