Krimi

2024.02.14. 15:46

Robbantással fenyegetőzött és rendőrökre támadt egy férfi Somogyban

Lövöldözés történt, egy ember robbantással fenyegetőzött szerdán a Somogy vármegyei Iharosberényben az MTI információi szerint.

Illusztráció

Forrás: sonline.hu

A Központi Nyomozó Főügyészség az MTI megkeresésére arról tájékoztatott, hogy az ügyben a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást.

A sonline hírportál azt írta, hogy rendőrök szerdán reggel lezárták a község egy részét, hogy egy férfival szemben intézkedjenek, de ő szembeszállt a Terrorelhárítási Központ (TEK) különítményével. 

A faluban úgy tudják, a férfi korábban már drogügybe keveredett, és most újra kiszálltak hozzá, de nem ment minden simán. 

Többen arról értesültek, hogy lövöldözés tört ki, sőt néhányan tudni vélik, hogy a férfi ellőtte egy rendőr lábát, de azt is hallani, hogy robbantással fenyegetőzött. Mentő is érkezett a házhoz, a férfi édesanyját szállították el, 

de nem tudni hogy rosszul lett-e, egyesek szerint ki kellett szabadítani, mert a férfi robbantással fenyegetőzött. Azt sem tudni, hogy kicsúszott-e a rendőrök markából, mert rendőrségi drónokat láttak a környéken, és azt feltételezték, hogy azokkal keresik. Közel van az erdő, ezért attól tatottak, hogy ha ott eltűnik, elveszítik a nyomát. 

A Központi Nyomozó Főügyészség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában