ingyenes, de regisztrációhoz kötött

2021.03.02. 17:12

Folytatódik a Musical Neked Klub interaktív ismeretterjesztő sorozata

Szerdán Cseke Péter és Nemcsák Károly színművész, színházigazgató a zenés darabok színpadra állításáról beszélget.

A klub első előadása a musical műfaj történetének legelső fejezetét mutatta be. A következő, szerdai beszélgetés vendégei Cseke Péter és Nemcsák Károly színművészek, a Puskás, a Musical című produkció szereplői, akik ezúttal színházigazgatói minőségükben is beszélnek a zenés darabok színpadra állításának kérdéseiről – olvasható a szervezők közleményében.

A Szente Vajk és Szabó László által alapított MusicalNeked Produkció újabb beszélgetésének két vendége Cseke Péter Jászai Mari-díjas színész, rendező, színházigazgató, egyetemi tanár, érdemes művész, a Kecskemétei Katona József Nemzeti Színház igazgatója, valamint Nemcsák Károly Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, a József Attila Színház igazgatója.

Cseke Péter a Kabaré című musicalben a Konferanszié szerepében vizsgázott az Ódry Színpadon 1976-ban végzős színinövendékként és pályája ezt követően is elválaszthatatlan maradt ettől a műfajtól.

Nemcsák Károly játszott már Figarót és volt Miska is a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb darabjában, a Mágnás Miskában – emlékeztetnek a közleményben.

A Musical Neked Klub – színházigazgatók kulisszatitkai a musicalekről című 45 perces beszélgetés ezúttal is a Zoom-alkalmazásban lesz követhető, előzetes regisztráció után szerdán 21 órától. A házigazda ismét Szente Vajk Jászai Mari-díjas színész, drámaíró, rendező lesz.

A részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött, a résztvevők száma pedig limitált. Az érdeklődők az info@musicalneked e-mail címen kérhetik a belépési kódot a szervezőktől kedden délig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában