Telt ház

2023.09.22. 13:35

Kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt a magyar–szerb Eb-selejtezőre!

A magyar labdarúgó-válogatott telt ház előtt vívja soron következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését, ugyanis pénteken kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt az október 14-i, szerbek elleni csoportrangadóra.

MW

A magyar csapat ünnepel a szurkolókkal a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Magyarország - Litvánia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. június 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

A korábban nagy számban eladott bérletek miatt alacsonyabb volt a megvásárolható jegyek száma a válogatott következő hazai tétmérkőzésére. A megvásárolható belépők 12.50-ig gazdára találtak

- írta a magyar szövetség (MLSZ).

A magyar csapat négy hazai Eb-selejtezőjére több mint 30 ezer bérletet értékesítettek a sorozat kezdete előtt.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese négy lejátszott mérkőzésen szerzett tíz pontjával jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a selejtezőcsoportot a második helyen álló, ugyancsak tízpontos szerbek előtt. A rivális ugyanakkor egy mérkőzéssel többet játszott. Az októberi dupla fordulóban három nappal később a nyeretlenül sereghajtó Litvánia vendége lesz a magyar válogatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában