ketten is ott vannak a top 20-ban

2021.08.03. 19:27

Megyei hírességek a toplistán

Ördög Nóra és Kasza Tibi is szerepel a Forbes legértékesebb magyar celebeket rangsoroló, top 20-as listáján. A mórahalmi műsorvezető harmadik éve stabilan a második helyen áll, a szegedi énekes-műsorvezető azonban tavalyhoz képest két helyet visszaesett.

Timár Kriszta

20201010 Budapest Dancing with the Stars Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: Ördög Nóra

Forrás: MW

Fotó: Máté Krisztián

A Forbes immár nyolcadik al­kalommal készítette el a legértékesebb magyar celebek top 20-as listáját. A szerkesztőség szavazott, egy szakmai zsűri pontozta őket pénztermelő képesség, tartalom, profizmus és közösségimédia-jelenlét alap­­ján. Továbbá egy reprezen­tatív kutatás is készült, amely a hírességek ismertségét, ked­­veltségét, hitelességét és kö­vetését mérte. Mindezekből adódott össze az eredmény, amelyet a napokban publikáltak. A listán két Csongrád-Csanád megyei kötődésű híresség is szerepel. Ördög Nóra a második, Kasza Tibi pedig a 11. helyet szerezte meg idén.

A mórahalmi születésű Ör­­dög Nóra ezen a celeblistán egyszer sem csúszott még a negyedik helynél lejjebb.

2016-ban első helyezett volt, és már harmadik éve stabilan a második. A listakészítésre felkért szakmai zsűri és a négy meg­adott szempontot szintén szem előtt tartó Forbes-szerkesztőség is neki adta idén a legtöbb pontot, vagyis csak a kutatási eredmények taszították le a dobogó legfelső fokáról. Azok alapján ugyanis a magyarok 91 százaléka ismeri, fele kedveli és hitelesnek tartja, de csak 16 százalékuk követi.

A szegedi Kasza Tibit méltán nevezhetjük a hazai közösségi média királyának.

Több mint egymillió Facebook- és félmillió Instagram-követővel rendelkezik. Ráadásul mindezt úgy érte el, hogy a magyarok mintegy hatvan százaléka nem kedveli és nem tartja hitelesnek. Tavalyhoz képest két helyet esett vissza a listán, amelyet valószínűleg annak köszönhet, hogy koncertekből, reklámbevételekből és kommunikációs tanácsadásból befolyt bevételei 2019-ről 2020-ra mintegy felére csökkentek. Adózott ered­­ménye azonban még így is ötvenmillió forint felett volt.

A toplista élén egyébként Sebestyén Balázs áll, aki idén Hosszú Katinkával cserélt he­­lyet. Balázs ugyanis tavaly harmadik volt, most pedig az Iron Lady lett bronzérmes, miközben korábban három éven keresztül ő számított a legértékesebb magyar celebnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában