Szeged

2021.11.03. 16:38

A végső győzelemre is esélyes a szegedi énekes

Három egymást követő adásban is az este legjobbja lett a Sztárban Sztár leszek! show-műsorának szegedi származású versenyzője. Gábor Márkó úgy fogalmazott, most már kezdi elhinni, hogy esélyes lehet akár a győzelemre is, amit eddig álmában sem gondolt volna.

Timár Kriszta

Márkó kedvenc feladata a múlt vasárnapi volt, amikor Michael Jackson bőrébe bújhatott. Fotó: TV2

A Sztárban Sztár leszek! című műsor egyik nagy esélyesévé nőtte ki magát Gábor Márkó: az egykori szegedi diák ugyan az első adásban majdnem kiesett, azóta azonban szárnyal. Minden produkciójára maximális pontszámot kapott a zsűritől, a nézők pedig harmadik hete választják meg szavazataikkal a legjobb énekesnek.

– Számomra ez felfoghatatlan, nem erre számítottam

– beszélt lapunknak érzéseiről a fiatal énekes.

– Eddig nem éreztem magam esélyesnek ebben a mezőnyben, most már azonban talán elhiszem, hogy azok közé tartozok, akik megnyerhetik. Rengeteget dolgozok azért hétről hétre, hogy jó produkciókat tudjak bemutatni, és nagyon hálás vagyok a nézőknek és a zsűrinek is, hogy ezt értékelik – tette hozzá.

Márkó kedvenc feladata a múlt vasárnapi volt, amikor Michael Jackson bőrébe bújhatott. Fotó: TV2

Márkó bújt már a Gipsy Kings frontemberének bőrébe, alakította már Sabrinát, Prince-t és Pápai Jocit is, a kedvence azonban a legutóbbi Michael Jackson-produkció volt. Most vasárnap ismét női ruhába öltöztetik, Zoltán Erikaként áll majd színpadra.

– Azt gondolom, ez hangilag nehezebb lesz, mint Sabrina, ráadásul a tánc is bonyolultabb

– beszélt feladatáról. Nem véletlen, hogy minden szabadidejét a produkció tökéletesítésével tölti, de persze jut energiája a barátokra is.

– A másik szegedi kötődésű versenyző, Szaszák Zsolt kiesését nehezen éltem meg, mert régóta ismerjük egymást: Békéscsabán egy oviba jártunk, és együtt végeztünk a Pesti Broad­way Stúdióban is. Szerencsére Hadas Alfréd és Csiszár István még versenyben vannak, velük is nagyon jóban vagyok. Mi vagyunk a Tragikus Triász – mesélte nevetve. A különleges formáció a most vasárnapi adásban egyébként színpadra is lép: együtt adják majd elő a Ketchup Songot. Alfréddal pedig közös számon dolgoznak, mely a terveik szerint még a műsor utolsó adása előtt megjelenik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában