Szeged

2023.04.03. 17:30

Utazni szeretett volna, arra nyert utalványt a szegedi szakfordító

Háromszázezer forint értékű utazási utalványt nyert egy szegedi szakfordító a Zsákbamacska című vetélkedőben. Deák-Farkas Beáta ennek úgy is örült, hogy hazavihetett volna akár félmillió forint értékű konyhai berendezéscsomagot is. Ő ugyanis azzal a céllal ment a műsorba, hogy utazni szeretne nyereményéből.

T. K.

Deák-Farkas Beáta örült a nyereménynek, hiszen utazni szeretne. Fotó: TV2

Szegedi nyertese volt múlt hét végén a TV2 Zsákbamacska című műsorának. Deák-Farkas Beáta Holdfénynek öltözött a vetélkedőn, ahol mindenki jelmezben játszik, amelynek végül az utolsó felében kapott játéklehetőséget. Az árral szemben című feladat még testhezálló is volt az egykori kézilabdázó fiatal családanya számára: azt kellett eldöntenie, hogy az üveggömbökbe pakolt egy-egy adag kávé, cukor, szög, mécses és drazsé mennyibe kerülhet, és azokat ez alapján növekvő sorrendbe állítani.

Az orvosi szakfordítóként dolgozó Beáta némi gondolkodás után a cukor, mécses, szög, drazsé, kávé sorrendet állította fel, innentől kezdve pedig minden jó helyen lévő edény 100 ezer forintot ért számára. Az első kettőt jó helyre tette, így a műsorvezető, Majka 200 ezer forint biztos nyeremény után tette fel neki a kérdést: szeretné-e inkább a 3-as, függöny mögötti ajándékot. Beáta egyből rávágta, hogy igen, mert mint mondta, utazást szeretett volna nyerni a műsorban. Így elcserélte eredeti játékát, amellyel egyébként 300 ezer forintot nyert volna, mert a szög és a kávé helyét felcserélte. Ezzel a döntéssel viszont jobban járt: egy e-rollert és egy 3D-s nyomtatót nyert 500 ezer forint összértékben. 

Ezzel ő lett a nap legnagyobb értékű ajándékot nyert játékosa, így megkapta a lehetőséget, hogy játsszon a fődíjért. Ezen nem is gondolkodott, elengedte félmillió forintos nyereményét, hogy válasszon helyette egy függöny mögötti tárgyat. Némi hezitálás után férje születésnapja miatt a 3-as mellett tette le a voksát. Először azt nézték meg, mit nem nyert meg: az 1-es függöny mögött tévé és házimozi rendszer 380 ezer forint összértékben, a 2-es mögött konyhai nagygépek voltak 620 ezer forint összértékben. Ezek helyett végül 300 ezer forint értékű külföldi utazást vihetett haza, vagyis korábbi nyereményéhez képest, amelyről lemondott, 200 ezer forinttal kevesebbet nyert. Ennek ellenére nagyon örült, hiszen ez volt a célja: utazásra szeretett volna lehetőséget kapni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában