Helyi bulvár, celeb

2023.09.17. 12:39

Börgöndi tragédia: Biztató hírek érkeztek végre a megégett kislányról

Búcsúrepülésén vesztette életét a börgöndi repülőnapon a kisebbik fiával együtt balesetet szenvedett Rózsavölgyi Vilmos. A becsapódott kisrepülő egy másik vidéki család életét is örökre megváltoztatta.

Delmagyar.hu

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy család vasárnap, amikor Börgöndön lezuhant egy sportrepülőgép. A börgöndi repülőnapon földbe csapódott, majd kigyulladt HA-RDM lajstromjelű T-28-as Trojan kisrepülőt a neves pilóta és oktató, Rózsavölgyi Vilmos emelte a magasba, vele tartott fia, Árpád is. Azt, hogy pontosan mi vezetett a tragédiához, a rendőrség mellett a Közlekedésbiztonsági Szervezet is vizsgálja. 

A tragédia egy vidéki család életét is súlyosan érinti, ugyanis autójuk mellé zuhant le a repülő, amitől kocsijuk kiégett. A hirtelen felcsapó lángok elől esélye sem volt elmenekülni a Karádon élő házaspárnak és két gyermeküknek. Fiuk könnyebb sérüléseket szenvedett, a rokonok már haza is hozták a kórházból, a kislányuk és ők azonban jelenleg is borzalmas fájdalmakkal, égési sérülésekkel küzdenek. 

Az édesapa a csütörtöki nap folyamán felébredt és már azt is tudja, milyen szörnyűség részese lett a családja. Kilencéves kislányát megműtötték, és miután állapota stabil volt, szintén felébresztették. A gyermek már önállóan lélegzik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában