Helyi bulvár, celeb

2023.09.07. 10:16

Hargitai Bea: Nem vagyunk erőszakos szülők, semmit nem erőltetünk rá a gyerekre

Hargitai Bea jó pár éve új szerepben tündököl: főállású édesanya lett. Prágában él a családjával, de ha lehetősége van rá, mindig hazalátogat.

Delmagyar.hu

Forrás: borsonline.hu

Fotó: hot! magazin archív

Boldog házasságban él Daviddel Hargitai Bea, a férfi a korábbi modell számára a tökéletes társ. A Mutasd a hangod! zsűritagjának elmondása szerint a férje a legjobb édesapa: mindenben támogatja a feleségét, amiben csak tudja. Kiveszi a részét a gyereknevelésből, sőt még élvezi is ezt a szerepet.

Ha forgatok, akkor természetesen Jasonnel van, akivel iskola után rendszerint eljárnak különböző programokra. Amikor kicsit nyugodtabb időszak van, akkor természetesen főállású anyaként funkcionálok, főzök vagy különórára viszem a kisfiamat

 – kezdte a modell a hot! magazinnak.

Hargitai Bea állítja, hogy már nyolcévesen nagyon sok dolog érdekli a fiát

Bea egyáltalán nem felejtette el Magyarországot, sőt szeretné, hogy a kisfia megtanulja a nyelvet. Emiatt Jason évente többször is hazánkban táborozik; ezeken az összejöveteleken – a kikapcsolódás mellett – szintén a nyelvtanulás a cél. – írja a borsonline.hu

Szerencsére eléggé aktív srác, így a hét minden napján van valamilyen sport- vagy zenei tevékenység, ahová visszük. Mindenfelé érdeklődik. Most olvasta ki az első könyvét, már nyolcévesen nagyon sok dolog érdekli, aminek örülünk a férjemmel. Szinte az összes sportot kipróbálta már, szereti őket, és jó is bennük. Emellett kitűnő tanuló, zongorázik, drámaórára is jár. Mivel van időm, és megtehetem, hogy elviszem ezekre, ezért ki is tud bontakozni. 

Nem vagyunk erőszakos szülők, semmit nem erőltetünk rá a gyerekre

–  mondta az édesanya.

„Hozzám hasonlóan elképesztően kemény­fejű és akaratos”

A Bors szerint a modell és a férje akarva-akaratlanul felfedeznek olyan tulajdonságokat a gyermekükben, ami rájuk jellemző.

Külsőleg teljesen úgy néz ki, mint a férjem. Szoktunk is ezzel viccelődni, hogy Jason valójában David miniatűr változata. Ha a belső tulajdonságokat nézzük, akkor szerintem az én habitusomat örökölte. Hozzám hasonlóan elképesztően keményfejű és akaratos, ami egyáltalán nem negatív ebben a formában. Azt vallom, hogy a ké­sőb­biek folyamán, amikor felnőtt lesz, ez majd előrébb viszi és segíti őt az életben. Emellett annak is nagyon örülök, hogy a férjemtől örökölte az eszét, mert már most, nyolcévesen kifejezetten okos kissrác! Büszke is vagyok rá! 

– mesélte boldogan Bea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában