Helyi bulvár, celeb

2023.09.20. 16:35

Hétpecsétes titokról rántotta le a leplet Ördög Nóra

Ördög Nóra nagy bejelentést tett: elárulta, mikor indul az Ázsia Expressz legújabb évada! Sírásból, nevetésből, izgalomból idén sem lesz hiány.

Delmagyar.hu

Felfedezzük Amerikát, című műsor sajtótájékoztatója.

Fotó: Ladóczki Balázs

Hamarosan képernyőre kerül a TV2 kedvenc kaland-realytije, az Ázsia Expressz negyedik évada, mely címével ellentétben – rendhagyó módon – egy másik kontinensen játszódik! A műsor alcíme így Felfedezzük Amerikát lett: a sztárpárok Mexikóban kelnek útra, hogy végül Guatemalában érjenek célba. – írja a borsonline.hu 

Ördög Nóra nagy bejelentést tett

A Bors szerint a forgatások tavasszal lezajlottak, az izgalommal fűtött részek azonban csak ősszel kerülnek adásba. A műsor elstartolása előtt nagyszabású sajtótájékoztatót tartott a produkció.

Itt értesültünk egy „hétpecsétes titokról” a műsor kapcsán! Ördög Nóra ugyanis nagy bejelentést tett:

Hétpecsétes titok volt még számomra is, hogy mikor indul az Ázsia Expressz. Az utolsó pillanatig titkolták, még tegnap sem tudtam a pontos dátumot

– árulta el a sajtótájékoztatón Nóra, aki végül megosztotta a naptárba vésendő időpontot:

Október 7-én és 8-án hétvégén dupla nyitóadással indul a műsor, ami aztán hétköznap esténként folytatódik 

– árulta el.

Sportolók, zenészek, modellek küzdenek

Akik pedig a kalandnak nekivágnak: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint a két modell: Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modell.

A műsorvezető szerepében tehát idén is Ördög Nóra tündököl majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában