Helyi bulvár, celeb

2023.09.18. 17:30

Köllő Babett juttathatja az élő showba a csengelei énekest

Egy csengelei énekes is bekerülhet a Sztárban Sztár leszek idei élő showműsorába. Petre Ricard Radut Köllő Babett vitte magával a válogatókról. Hogy az összeválogatott csapattagok közül végül ott lesz-e a továbbjutók között, a középdöntőből kiderül.

Timár Kriszta

Szikora Robi-dallal mutatkozott be a Sztárban Sztár leszek műsorban Petre Ricard Radu. Fotó: TV2

Egy csengelei énekesért is szoríthatunk szombaton, hogy bekerül-e a Sztárban Sztár leszek döntősei közé, azaz az élő adásokba. Petre Ricard Radut Köllő Babett vitte magával a válogatókról, az ő csapatában kell bizonyítania, hogy a legjobbak között van, vagyis érdemes arra, hogy hétről hétre megmutathassa, milyen sokoldalú énekes.

A TV2 showműsorának lényege, hogy civil, illetve eddig még fel nem fedezett énekesek kapnak lehetőséget arra, hogy ismert sztárok egy-egy nagy slágerét énekeljék el. Megjelenésükben, mozgásukban is utánozniuk kell azt, akinek a bőrébe bújnak, de értelemszerűen a mesterek elsősorban azt nézik, mennyire tudják hangban visszaadni az eredeti előadót. Petre Ricard Radu e tekintetben már a válogatón letette a névjegyét, hiszen Szikora Robit utánozva hatalmas sikere volt.

Több énekes hangját is próbálgattam már, mielőtt jelentkeztem ebbe a műsorba, de a visszajelzések szerint ez ment legjobban, ezért ezzel mutatkoztam be 

– mesélte lapunknak a 21 éves fiatalember, aki 13 éves kora óta énekel. 

Szegeden, a Talent Tehetségkutató Énekstúdió tagja voltam mostanáig, ahonnan nyáron léptem ki, miután kiderült, hogy Sopronba vettek fel egyetemre. Ott szereztem önbizalmat, hiszen nyaranta szinte minden hétvégén felléptünk és sok pozitív visszajelzést kaptam 

– mesélte lapunknak. Hozzátette, nem jelentett számára nehézséget, hogy Szegeden énekeljen, hiszen középiskolába is ide járt, a Kiss Ferenc Erdészeti Technikumba.

Azzal, hogy az énekstúdió kikerült az életemből, egyelőre bizonytalanná vált, mi lesz az énekléssel. De fontosnak tartottam, hogy legyen diplomám, hiszen így mindig lesz valami a zsebemben, amihez nyúlhatok. A műsortól azonban természetesen azt várom, hogy többen megismerjenek és ennek köszönhetően könnyebben tudjam a saját dalaimat is kiadni 

– mondta.

A csengelei fiatalember tavaly egyébként már jelentkezett egy énekes tehetségkutatóba, ott azonban a második körös szereplése nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, így kiesett. 

Nem mondom, hogy akkor túl boldog voltam, de hamar túltettem magam rajta, így nem volt kérdés, hogy újra szerencsét próbálok. Hogy a Sztárban Sztár leszek színpadán mi történt velem, arra már nem is emlékeztem, annyira stresszben voltam, így nagyon jó érzés volt végignézni a tévében, milyen nagy sikerem volt

 – mosolygott.

Az azonban egyértelmű, hogy nem lesz könnyű dolga a következő fordulóban, hiszen nagyon erős az idei mezőny és Köllő Babett csapatában is sok tehetséges énekes van. – A legnagyobb álmom, hogy egy ilyen nagy színpadon énekelhessek, ezzel a műsorral már teljesült. Nem leszek tehát csalódott, ha esetleg nem jutok be az élő show-kba. De persze nagyon szeretném – árulta el Radu. Hogy ez sikerül-e neki, a középdöntőből kiderül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában