Makra Vivien immár a negyedik tévés műsorban mutatja meg sokoldalúságát

2023.10.20. 19:30

A Survivor-ben is keményen helyt áll a szegedi influenszer

Egy szegedi influenszer is részt vesz az egyik legkeményebb magyar valóságshow-ban, a Survivor-ben. Makra Vivien nem bánja, hogy smink nélkül szerepel a tévében, mint mondja, felvállalja, hogy ez is ő.

Timár Kriszta

Makra Vivien keményen helyt áll az erőpróbáló valóságshowban. Fotó: RTL

Aki rendszeresen követi a televíziós műsorokat, annak Makra Vivien már ismerős lehet. Játszott az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban, illetve szerepelt a Házasodna a gazda és a Séfek Séfe című műsorokban is. Most a Survivor című realityben látható, ahol azt bizonyítja napról napra, milyen kemény fából faragták.

Életem legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem, ez egy sorsfordító élmény mindenkinek, aki részt vesz benne – mesélt érzéseiről a 28 éves szegedi lány. Elárulta: bár tériszonyos és csípésallergiája miatt a pókoktól is fél, előzetesen inkább amiatt aggódott, hogy hogyan jön majd ki a többi versenyzővel. – A való életben megválogatom, kikkel veszem körbe magamat, de itt kénytelen voltam azokkal együtt lenni, akik a csapatomban voltak. De azt gondolom, magamhoz képest meglepően jól tudtam alkalmazkodni. Persze az éhezés miatt voltak konfliktusok, de megpróbáltam végig emberséges maradni

 – mondta.

A műsort a Fülöp-szigeteken forgatták, az adásokat már együtt nézi itthon családjával. 

Mint mondta, vannak benne számára is meglepetések.  

Gergővel az első törzsben szövetségben voltam, aki a másik törzsben lévő párja miatt hátráltatott bennünket. A műsorból tudtam meg, miket mondott a hátam mögött, ez csalódás volt

 – mesélte. Vivi egyébként eredetileg a 30-as korosztály törzsében volt, ám az egy idő után felbomlott és a 40 éven felüliekhez került át. 

Közéjük nehéz volt beilleszkedni, mégis sokkal jobban működtünk együtt, mint az előző csapattal 

– beszélt érzéseiről.

A fiatal lány egyébként nem azt tartotta a játékban a legnehezebbnek, hogy kígyók, csótányok, patkányok között aludtak vagy hogy éheztek, hanem azt, hogy 40 fokban tartották az erőnléti játékokat. – Nagyon büszke vagyok arra, amikor egy órán keresztül tartottam súlyokat, a végén már 70 kilót és én bírtam legtovább – mesélte. Hozzátette: bár a közösségi médiában mindig tökéletes külsővel látható, a műsorral az is célja volt, hogy felvállalja: az is ő, aki smink nélkül látható nap mint nap. 

Hogy hogyan küzd az egyik legkeményebb valóságshow-ban, az az RTL műsorában minden hétköznap nyomon követhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában