Radu nem került be a Sztárban sztár leszek élő showműsorába

2023.10.02. 14:20

Csalódást okozott Köllő Babettnek a csengelei énekes

Nem került be a Sztárban sztár leszek élő döntőibe Petre Ricard Radu. A csengelei énekes egy rossz dalválasztás miatt volt kénytelen búcsúzni, pedig mestere nagyon bízott benne.

Timár Kriszta

Nem volt szerencsés a dalválasztás, az Azariah slágerből a mesterek szerint paródia lett. Fotó: TV2

Az utolsó, vasárnapi középdöntőig kellett izgulniuk a Csongrád-Csanád vármegyeiknek, vajon idén lesz-e helyi énekes a TV2 Sztárban sztár leszek című showműsorának élő döntőiben. Petre Ricard Radu Köllő Babett csapatába került és a válogató alapján az egyik legnagyobb reménysége volt. A középdöntő azonban furcsa fordulatot hozott.

Az új szabályok értelmében a mesterek rabolhattak egymástól, Köllő Babett ezzel a lehetőséggel pedig mindenkinél többször élt. Hogy megmentsen kiesésre ítélt versenyzőket, három énekest is átvett saját csapatába, így a középdöntő számára úgy indult, hogy már mindhárom, továbbjutást szimbolizáló széke foglalt volt. Vagyis minden énekesének jobbnak kellett lennie azoknál, akik ültek, csak helycserével volt esélyük a döntőbe jutásra. Ez pedig szinte senkinek nem sikerült: a társaság első fele egyből távozott is a műsorból.

Köllő Babett kezdett igazán kiborulni, hogy ezek szerint rosszul rakta össze a csapatát, ezért különösen nagy reményt fűzött Petre Ricard Raduhoz, akiben biztos volt, hogy végre széket kap majd. A csengelei énekes egy Azariah slágerrel készült, és mint mondta, sokszínűségét, játékosságát akarta vele megmutatni. A mesterek azonban nem voltak elragadtatva produkciójától. Majka kicsit kaotikusnak nevezte és mint mondta, nem biztos benne, hogy jó volt. Erre Tóth Gabi rávágta: nem volt jó. Pápai Joci szerint az előadás néha átment paródiába, de számára inkább jó volt, mint rossz. 

Tőled sokkal többet vártam

 – értékelte Köllő Babett. 

Azt gondoltam, bármint rád tudok tenni, de ez átment kicsit pamflettbe

 – tette hozzá, majd kimondta: nem ad neki széket. Radu távozása után azonban teljesen összeomlott, mert mint mondta, nagyon fáj neki és nagy csalódás, ami történt. Radu egyébként saját produkcióját is úgy értékelte, hogy az nem úgy sikerült, ahogy tervezte. A 21 éves fiatalember számára így a második tehetségkutató sem hozta meg a szerencsét, hiába próbálkozott újra tavaly után, amikor egy másik műsorban szintén a második körben búcsúzott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában