Helyi bulvár, celeb

2023.11.23. 20:44

Liptai Claudia különleges kéréssel fordult Ördög Nórához

Delmagyar.hu

Fotó: origo.hu

Extra produkcióval lépett színpadra a szombat esti Dancing with the Starsban a Játékszín tánckara, azaz Molnár Andrea, Liptai Claudia, Kolovratnik Krisztián és Csonka András a Hölgyválasz című színdarab egyik jelenetével – számolt be róla az origo.hu. 

A produkció után Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna pár szót váltott a művészekkel, de Liptai Claudia átvette a szót, és megdöbbentő kérdéssel fordult Ördög Nórához, aki a zsűriben foglalt helyet.

Lékai-Kiss Ramóna kérdése indította el a lavinát, aki megkérdezte Liptai Claudiától, hogy lehetséges-e, hogy jövőre versenyzőként térjen vissza a műsorba, mivel remekül táncol. A színésznő először elviccelődte a kérdést, madjd átvette a szót és váratlanul Ördög Nórához fordult.

Egyébként, Nóri! Szerintem már négy éve ülsz a popódon, hát gyere táncolni velem jövőre itt a Dancingbe, van ilyen formáció is!

- hangzott a kérés Liptai Claudiától, majd Ördög Nóra nagyon lelkesen válaszolt a kihívásra.

Micsoda ötlet! Egyébként simán, én veled bevállalnám. És egyébként én is ezt akartam mondani, hogy ezek után nem menekülsz!

 - vágott vissza Ördög Nóra, akit lehet, hogy a következő évadban már a táncparketten, és nem a zsűriszékben láthatnak viszont majd a nézők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában