Helyi bulvár, celeb

2024.01.01. 10:58

Állatvédők estek Sebestyén Balázsnak a tűzijátékozása miatt – Videó

Sebestyén Balázs videója sokaknál kiverte a biztosítékot. Tűzijátékkal szórakozott az év utolsó előtti napján, amiért az állatvédők azonnal neki estek.

Delmagyar.hu

Sebestyén Balázs felbosszantotta az állatvédőket / Archív fotó.

Fotó: Huszár Márk

December utolsó napjaiban legális az országban a tűzijáték. Sebestyén Balázs sem akart kimaradt a szórakozásból, Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amiben épp két fiával próbálnak boldogulni a veszélyes játékkal, kisebb, nagyobb sikerrel. Jól látszódik, hogy a rádiós nem gyakorlott az eszközök használatában, kicsit elbénázva izzították be a „rakétákat”.

„Puha, aki 30-án nem próbálja ki a tűzijátékot… Mondjuk azt nem értem, miért nem felfelé tartottam 😀😂🤣🥳🥳🤦‍♀️🥳” – írja a videó mellé a Rádió 1 műsorvezetője.

Sebestyén a hashtagben pedig bocsánatot kért a szomszédoktól is, akiknek a nagy zajjal járó „mulatozást” végig kellett hallgatnia.

Azonnal beindultak a rajongói. Volt, aki élete legjobb poénjaként élte meg a látottakat, de leginkább az állatvédők adtak hangot nem tetszésüknek. Sokak szerint egyáltalán nem jó példát mutat ezzel a fiatalok előtt.

„Kutyások biztos örültek neked” – szólalt fel valaki az állatok védelmében.

„Te nem szereted az állatokat ugye? Most már én sem szeretlek téged” – írta valaki.

„Nagyon példamutató vagy Balázs. Remélem nincs semmilyen állatotok, ami odabent retteg a zajtól!” – olvasható egy ironikus vélemény.

„Komolyan azt gondolod, hogy az embereket buzdítani kell erre az olcsó, gagyi, szánalmas szórakozásra, amikor az egész állatvilág retteg?! Igazi jó példa vagy a gyerekeid számára is” – fogalmazta meg egy másik dühös rajongó.

„December 31-en van szilveszter... akkor kellene tűzijátékozni” – figyelmeztette egy másik követő a műsorvezetőt, szóval Balázs kapott itt hideget-meleget egyaránt.

Olvasható a BorsOnline oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában