Helyi bulvár, celeb

2024.01.15. 14:20

Bestsellerszerző és pornósztár érkezik szerdán Szegedre

Timár Kriszta

Lakatos Levente Kiara Lorddal érkezik szerdán Timár Kriszta könyvklubjába. Fotó: DM

 Januárban ismét bestsellerszerző vendége lesz kollégánk, Timár Kriszta könyvklubjának, melynek rendhagyó módon ezúttal nem a Somogyi könyvtár, hanem az IH Rendezvényközpont ad otthont. Január 17-én, szerdán a modernkori szórakoztató irodalom egyik legnépszerűbb írója, az ötszörös Aranykönyv-díjas Lakatos Levente érkezik, akivel kötetlenül lehet beszélgetni eddigi műveivel kapcsolatosan. Amiből akad bőven, hiszen eddig összesen 15 művet adott ki. A középpontban természetesen a szerző legújabb könyve, az év végén megjelent Kiara Lord erkölcstelen randevúi lesz, amelyben egy nemzetközi szinten is rajongott magyar felnőttfilmes sztár avatja be az olvasókat abba, milyen egy luxusescort élete.

Az írót elkíséri a szegedi könyvklubra a mű főszereplője is, akit szintén lehet majd kérdezni a könyvben leírt történetekről, vagy bármi másról: a 31 éves Kiara nyíltan és őszintén válaszol. Tíz éve csöppent bele a pornóiparba, azóta közel 400 filmet forgatott. Az utóbbi időszakban azonban elsősorban gazdag külföldi férfiak szórakoztatásáról gondoskodik. Erről a világról ma még nagyon keveset tudunk és sok a tévhit is vele kapcsolatosan – ezekről beszél majd Kiara a délután folyamán.

A téma miatt a rendezvényt csak 18 éven felüliek látogathatják, a belépés azonban ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában