Szeged

2024.03.06. 09:00

A nyár himnuszát a Belmondo szolgáltatja

Timár Kriszta

Novemberben jelent meg a Belmondo legújabb albuma Királyok kutyái címmel, amelyen az utóbbi két-három év Czutor szerzeményeit és négy vadonatúj dalt hallhat a nagyérdemű. A kilenc számot tartalmazó, Music Fashion kiadó gondozta lemezen Zoliék többek között Petőfi születésének 200 éves évfordulója előtt tisztelegtek, de két zenei kollaborációval is felrázták ezt a színes, sokrétű zenei anyagot. A banda új klipje éppen egy ilyen szerzeményhez forgott. A fákról a formád jut eszembe energikus, életigenlő tracket ugyanis Volosinovszky György színésszel közösen álmodták meg, készítették el. A számhoz egy sztorival rendelkező kisfilm forgott a Vagon étteremben László Dorina rendezésével, a Dorinka Studio jóvoltából. A klipet az NKA támogatta.

 

A szegedi származású Czutor Zoltánt fiatal kora óta elválaszthatatlan kapcsolat fűzi a zenéléshez, a dalíráshoz. Mindössze 13 éves volt, amikor megalapította a Nyers zenekart, amely egészen 2005-ig volt aktív. Ezt követően álmodta meg a rock, a beat jegyekkel építkező Belmondo-t. Volosinovszky Györgyöt sokan a Jóban Rosszban, valamint a Barátok Közt ikonikus tévés sorozatokból ismerhetik, de van egy színitanodája is River Studio néven, valamint saját podcast sorozatot épít Arccal a csúcsra címmel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában