Helyi bulvár, celeb

2024.04.04. 18:44

Ez mindennek a teteje: fedél nélkül maradt Ördög Nóra

Delmagyar.hu

Fotó: Szabolcs László / Archív fotó

A forgatáson kívül sem unatkoznak az Ázsia Expressz ötödik évadának résztvevői, Ördög Nóra közösségi oldalán számolt be legújabb Fülöp-szigeteki kalandjaikról.

A mórahalmi származású műsorvezető legutóbb az egyik étteremben egy kígyó futott össze, ami később az asztalra is felmászott. Amint a Bors beszámolt róla, a sztáranyuka később bevallotta, hogy ezzel a legnagyobb félelme valósult meg, bár az nagy segítség neki, hogy a helyiek nagyon kedvesek és segítőkészek.

Legutóbb pedig Nóra arról tájékoztatta rajongóit, hogy a helyszínen borzalmas erejű szél tombolt, ami felkapta a stábot árnyékoló és védelmező ponyvát. Több ember kellett hozzá, hogy helyreállítsák a ponyvát.

A műsorvezető egy korábbi videójában elpanaszolta, borzasztóan megviseli, hogy ennyire sok embert lát az utcán aludni, egész családok bújnak össze, hogy átvészeljék valahogy az éjszakát. Számára ez nemcsak ijesztő, de egyben nagyon szomorú is. Nem sokkal előtte elégedetlen volt a stáb a szállással, de ezeket látva Nóriék teljesen átértékelték, hogy mit jelent az, ha van az embernek fedél a feje fölött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában