Helyi közélet

2024.04.28. 09:45

Sztárfellépők érkeznek a csongrádi kétnapos majálisra

Kétnapos majális vár a csongrádiakra április 30-án és május 1-én, olyan fellépőkkel, mint Caramel, Wolf Kati és Takács Nikolas. Lesz gazdag gyermekprogram és főzőverseny a nagyobbaknak, Szőke András zsűrizésével.

Tábori Szilvia

Szőke András a főzőverseny remekeit értékeli. Fotó: Németh András Péter/MW

Különleges csongrádi majálissal zárul az április és kezdődik a májusi hónap Csongrádon. Április 30-án és május 1-én, kedden, illetve szerdán két napon keresztül várják az érdeklődőket az Ifjúság téren színes programokkal, zenével, kirakodóvásárral, vidámparkkal, kézműves foglalkozással, gyermekprogramokkal és főzőversennyel készülnek a szervezők.

A program rögtön sztárfellépőkkel kezdődik: április 30-án 20 órától Caramel lép a színpadra, majd 22 óra 30 perctől a Kópia zenekar zárja az estét. Másnap nem kevésbé ismert produkciók érkeznek a városba: 17 órától a Wolf Kati Band, majd 18 óra 30 perctől Takács Nikolas. 

wolf kati 03 MO
Május elsején Wolf Kati is szórakoztatja a közönséget. Fotó: MW

A gyermekeket május 1-én, szerdán 10 órától este hatig kézműves foglalkozásokra várja a Bölcső Nagycsaládosok Egyesület; 11 és 15 óra között lovagoltatás lesz a Pejkó Lovasiskola szervezésében, majd az íjászatot lehet kipróbálni a Csongrádi Íjász Sport Egyesület vezetésével. 15 óra 30 perctől Varga Zsuzsa lép fel gyerekdalokkal. 

A szintén május 1-i főzőverseny már a nagyobbaknak szól; baráti társaságok, céges csapatok, civil szervezetek helyben készült ételeit zsűrizi majd Szőke András és Bede Róbert. Koránkelők előnyben, hiszen reggel 8 órakor már rotyognak a pörköltek, sülnek az egytálételek.

Szintén az Ifjúsági téren lesz az idei Anyák napi ajándék koncert május 2-án, csütörtökön 18 órakor. A csaknem hatvan éves zenei pályáján számos állami és szakmai díjjal és kitüntetéssel elismert Kovács Kati, a hazai könnyűzene egyik legkiemelkedőbb alakja lép fel. Az ingyenes koncerten Bedő Tamás, Csongrád város polgármestere köszönti a megjelenteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában