Helyi életstílus

2019.12.03. 11:51

Dudásék örültek a paplangarnitúrának

Vásárhelyi előfizetőnk, Dudás Jánosné Julianna több évtizedes hűségét ajándék paplan-párna garnitúrával köszönte meg lapunk. Férjével együtt azt mondták, odateszik a fa alá.

Imre Péter

Dudás Jánosné Julianna és férje nagyon örült lapunk ajándékának, a paplan-párna garnitúrának. FOTÓ: IMRE PÉTER

Fotó: Imre Péter

– A Csongrád Megyei Hírlapnak, a Délvilágnak és a Délmagyarországnak is előfizetői voltunk, vagyunk, már leg­alább 50 éve olvassuk a lapot – mondta a 83 éves vásárhelyi Dudás Jánosné Julianna. Lapunk hűségüket ajándék paplan-párna garnitúrával jutalmazta, köszönte meg.

Mikor betoppantam Jókai utcai házukba, ismerősnek tűntek. Nem véletlenül: tavaly április közepén találkoztunk, a Kossuth Olvasókörben ünnepelték 60. házassági évfordulójukat – 1958. április 6-án keltek egybe –, ahova fogattal, hintóval érkeztek. Akkor is szerepeltek kedvenc újságjukban, fel is elevenítettük az akkori történéseket, emlékeket.

Dudás Jánosné Julianna és férje nagyon örült lapunk ajándékának, a paplan-párna garnitúrának. FOTÓ: IMRE PÉTER

– Szeretjük a Délmagyarországot, én hátul, a sportrovatnál kezdem olvasni, a feleségem a gyászközleményeket nézi át először – közölte a 88 éves János bácsi. Egyébként mindketten nagy sport-, főleg focibarátok, tagjai voltak a legendás HMSE szurkológárdájának, busszal vidékre is elkísérték kedvenceiket. – Korábban, mikor még aktívak voltunk, este olvastuk el az újságot, most reggel, fél 7-7 óra körül már kimegyek megnézni a postaládát, megérkezett-e már. Általában akkor már ott találom. Mióta nyugdíjasok vagyunk, a lappal kezdődik a napunk – folytatta Dudás János.

– A televízión és a rádión kívül mindenről, városi, megyei eseményekről, a közgyűlések döntéseiről, balesetekről, a világ dolgairól a Délmagyarból tájékozódunk – fogalmazott Julika néni.

Többször elmondták, nagyon örülnek az ajándéknak, és megígérték, odateszik a karácsonyfa alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában