Nem volt sok idő felkészülni

2020.10.28. 13:34

Nézze meg Tóth Orsi és Emilio szombat esti szereplését – Videó

Két hét alatt kétszer esett ki a Dan­cing with the Stars show-jából a sándorfalvi táncos, Tóth Orsi és partnere, Emilio.

T. K.

Két pár koronavírus-fertőzés miatt nem tudott részt venni a Dancing with the Stars szombati műsorában, az egyik fertőzött Osvárt Andrea, akinek partnere az algyői származású Suti András. A táncos lapunknak elmondta, az ő tesztje negatív lett, így a nyitányban részt tudott venni, a versenyt pe­­dig a páholyból nézte.

– Szomorú voltam, mert sokat készültünk. Szerencsére Andi is tünetmentes, így remélhetőleg minél hamarabb vissza tudunk térni a műsorba – tette hozzá.

A hiányzókat két, korábban kiesett párral helyettesítették. Így fordulhatott elő, hogy a múlt héten búcsúzó sándorfalvi táncos, Tóth Orsi és partnere, Emilio új esélyt kapott, és visszatérhetett a versenybe. Jive-ot táncoltak idős párnak maszkírozva, és az eddigiekhez képest kifejezetten jó értékelést, 32 pontot kaptak a zsűritől. Ez is azonban csak egy négyes holtversenyhez volt elég az utolsó helyen, a közönségszavazás után pedig ismét, két hét alatt immár másodjára ők estek ki a show-ból.

– Sajnos kevés időnk volt a felkészülésre, szerdán tudtuk meg, hogy visszakerültünk a műsorba. Ennek ellenére sikerült színpadra állítani a produkciót, és kihoztuk belőle a maximumot. Vicces bemutatóval készültünk, ami illett Emilio karakteréhez. Sajnáljuk, hogy a nézők nem szavaztak nekünk bizalmat. Szerettük ezt a műsort, duplán megélni tehát, hogy kiestünk, nagyon rossz. De azóta sok visszajelzést kaptuk, hogy üde színfoltjai voltunk a műsornak – mondta lapunknak Tóth Orsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában