Roxy azonnal igent mondott

2020.11.20. 18:50

Ilyen lánykérést még nem láttak a környéken, amilyet Balázs szervezett – Fotók

A szegedi Lázár Balázs igazán különleges módját választotta a lánykérésnek.

Tóth A. Péter

A szegedi Lázár Balázs igazán különleges módját választotta a lánykérésnek. Fotó: Lázár Balázs

- Nem mindennapi lánykérést szerettem volna, amely emlékezetes lesz. Az járt a fejemben, hogy büszkén mesélhessen majd később a párom róla, és hogy irigykedhessenek a barátnői. A vírushelyzet eléggé megkötötte a kezem, az, hogy Párizsba elutazzunk, és az Eiffel torony tetején kérjem meg a kezét, most szóba sem jöhetett – mondta lapunknak Lázár Balázs. A találékony fiatalember hozzátette, egyébként is snassz lett volna a romantikus verzió, hiszen igazából nem tartja magát „egy nyálas típusnak”. Mindezek ellenére megpróbált viccet belecsempészni a leánykérésbe.

A szegedi fiatalember korábban hallott már olyat, hogy valaki hasonló módon csikarja ki a boldogító igent. Egyik nap éppen Makóról Szegedre tartott, amikor az autójából meglátta a ferencszállási út mentén az óriásplakátot – azonnal döntött a különleges lánykérésről. Lázár Balázs a ferencszállási óriásplakátot olyan furfangos módon tervezte meg, hogy szerelme véletlenül se adhasson neki kosarat.

- Elkezdtem a szervezkedést, ami nem ment egykönnyen, azt hittem hip-hopp megoldható, de a plakáton való elhelyezéshez legkevesebb két hetet kellett bérelnem. Eredetileg csak egy napot akartam, végül persze nem bántam meg, arra gondoltam, hadd lássa napokon keresztül a nagyvilág, mennyire szeretem Roxyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában