Ingatlanbazár

2021.02.07. 15:20

Exkluzív luxus otthon Szegeden, az azúrkék szín jegyében – Fotók

Légies terek, világos, hívogató otthon került az ingatlanbazar.hu kínálatába. A 98 nm-es lakás nem csak csodásan fest, de persze remek helyen is van. Képek ínyenceknek és álmodozóknak!

delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazár.hu

Szeged Belvárosában, a Lechner tér szomszédságában exkluzív 98,9 m2-es, amerikai konyha +nappali, 4 szobás 1. emeleti elegáns polgári lakás eladó. Belső kialakítását az igényesség jellemzi.

[...] A lakás igényesen, műszakilag – és esztétikailag felújított: új elektromos hálózat, új, korszerű fűtésrendszer. A fali és padlóburkolók egyediek, luxus minőségűek. Fűtése egyedi gáz cirkó. Az ingatlan teljes egésze klimatizált. Az ár tartalmazza az udvari parkolót is. Tömegközlekedési lehetőségek kiválóak: pár perc sétára található a Szent István tér, a Széchenyi tér amely Szeged forgalmas közlekedési csomópontja. Gyalogosan néhány perc alatt juthatunk el a Kárász utcára.

 

(X)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában