PR

2021.04.19. 10:29

Szemüvegtrendek 2021-ben

Nem titok, szemüveget vásárolni nem könnyű, hiszen hosszú évekre velünk marad, miközben a különböző trendek jönnek-mennek körülöttünk. Cikkünkben a legújabb divat mellett azokról a szempontokról lebbentjük fel a fátylat, amelyet egy online szemüvegvásárlásnál érdemes figyelembe vennünk.

delmagyar.hu

Fotó: Shutterstock

A keret

Számtalan jogos elvárásunk lehet egy jó minőségű szemüvegkeret irányába: legyen trendi, emelje ki arcunk vonzó vonásait, de rejtse el hibáinkat, legyen elegáns vagy laza, de mindenképpen passzoljon az életkorunkhoz és stílusunkhoz, legyen egyedi, de ne túlzóan extravagáns.

Szerencsénk van, ugyanis a mai korban a szemüvegek igyekeznek valamennyi elvárásnak megfelelni. A formát tekintve jelenleg a nagyobb méretű kereteket tartják divatosnak, amelyet számtalan alakban megtalálhatunk. Az oversize a megszokottnál jóval nagyobb méretet takarja, míg a pillow és az ovális jellemzően az aktuális trend részei.

Nem lesz olyan könnyű helyzetünk, ha régi, vékony keretes szemüvegkeretünket keressük, de a tiny kategóriában akadnak még hasonló termékek – ott mindenképpen érdemes szétnéznünk.

Eyerim

Az eyerim collection csupán nemrég érkezett meg Magyarországra, azonban máris szédületes sebességgel hódítja meg a modern keretek kedvelőit. Kínálatában egyaránt szerepelnek számítógépes munkához készült alkalmi szemüvegek, trendi dioptriás keretek és napszemüvegek is.

Azt gondolhatnánk, hogy intereneten keresztül csak oly módon lehet biztonsággal vásárolni, hogy előbb a keretet élőben egy üzletben felpróbáljuk, és ha már megleltük a nekünk legjobban állót, azt vesszük meg az online térben. Az Eyerim csapata erre is gondolt, és segítségül hívta a modern technikát: AR, azaz kiterjesztett valóság technológiát alkalmazva az arcunkra „vetítik” a szemüveget, így azt a telefonunk segítségével könnyedén felpróbálhatjuk az otthonunk kényelmében.

Így ma az interneten legalább olyan könnyű szemüveget vásárolni, mint megtalálni a legjobb robotporszívó készüléket.

 

A fotó forrása:

Look Studio / Shutterstock.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában