PR

2021.04.27. 10:27

Táska minden alkalomra – melyik lesz a tökéletes?

delmagyar.hu

A nők egyik „legértékesebb” kiegészítője nem más, mint a táska. A legtöbb nő el sem tud otthonról indulni, ha nincs nála ez a kiegészítő, hiszen a táskában nélkülözhetetlen dolgok kerülnek úgy, mint telefon, smink szett, papírzsebkendő, könyv és hasonló dolgok. Táska nélkül egy nő üresnek és talán elveszettnek is érezheti magát. A táskának nem csupán a ruházattal kell összhangban lennie, hanem az sem mindegy, hogy egyes alkalmakra milyen táska van egy nő kezében vagy vállán. Egy esküvőre nem illik hátizsákot magunkkal vinni, de egy túrán is furán nézünk ki egy válltáskával. Természetesen, a nők nem csak az aktuális ruházatunkhoz és nem csak egyes alkalmakhoz választanak megfelelő táskát, hanem a trendet is követik, amikor táskát vásárolnak magunknak. Mutatjuk is, milyen széles táskakínálatból válogathatnak a nők, és ezeket milyen alkalmakra is illik magunkkal vinni.

A végtelen táskakínálat

A női táskák kínálata valóban végtelen, hiszen megannyi fazonú, anyagú és színű táskák közül válogathatunk. A női táska kínálatban fellelhetők a kicsi, a nagyobb, a bevásárló táskák, a bőrtáskák, az alkalmi táskák és a válltáskák is. Mikor, melyik mellett döntsünk? Mutatjuk a legnépszerűbb női táskákat!

Bőrtáska – elegánsabb alkalomra és exkluzív megjelenéshez

A nők nagyon kedvelik a valódi bőrből készült táskákat, hiszen ezek a táskák a magas minőséget képviselik és még évek múlva is hű tásunk lehet. A bőrtáskák is igazodnak a divat világához, de nem csak hagyományos fekete, fehér és barna színekben lelhetők fel, hanem akár rózsaszínben is. A CCC webáruházban is találhatunk ilyen színben, például Gino Rossi táskát.

Kicsi táskák nem csak esküvőre, színházba

A kisebb táskákat általában akkor választják a hölgyek, amikor esküvőre vagy színházba mennek. De azoknak a nőknek is nagy kedvence, akik sokat rohangálnak, vagy egész egyszerűen csak nem szeretnének sok mindent magukkal cipelni. Egy kisebb táska, némi szabadságot is ad, legyen szó egy városnézésről vagy egész napos bevásárlásról, shoppingolásról.

Attól, hogy egy táska kicsi, még korántsem unalmas. Nem csak szín tekintetében mutatnak változatosságot, hanem mintázatokkal, lenyomatokkal ellátott táskákkal is találkozhatunk, amelyek nem csak az öltözékünkkel, hanem a személyiségünkkel is passzolhatnak. A visszafogottabb stílusú, de a bohókás stílusú hölgyek is találhatnak kedvükre való darabokat a CCC kínálatában. Míg egy szerényebb nő vállán jól mutat a Jenny Fairy fekete, fehér vagy rózsaszín szolid mintázatú táska, addig egy bohókásabb hölgy egy vagányabb táskával fejezheti ki igazán önmagát. Ha te is ilyen vagy, válogass a DeeZee márka táskái között is.

Amikor kisebb táskát vásárolunk, előtte mindig át kell gondolnunk, hogy mit is szeretnénk abban tárolni és milyen funkciót tölt majd be, hiszen teljesen más jellegű táskára lehet szükségünk egy esküvőn, vagy éppen egy randin.

Nagy táskák túlélőknek és sportos stílusú hölgyeknek

Sok nő el sem tudja képzelni, hogy egy kicsi táskával induljon el otthonról. Érthető, hiszen a nők többsége egy egész túlélő készletet cipel magával, akár munkába igyekszik, vagy csak egy kávéra ül be valahová a barátaival. Ha nagy táskára vágyunk, akkor el kell döntenünk, hogy milyen célja lesz a táskánknak. Ha munkába keresünk egy tágas táskát, akkor a formálisabb stílust keressük, de ha csak egész egyszerűen egy sportos táskát keresünk, akkor a hátizsák is jó választás lehet.

A hátizsák a sportos trend része és tökéletes választás, ha nem akarunk a kezünkben tartani semmit, ha szükségünk van az egyenes testtartásra. Ez a táska tökéletesen működik a hétköznapokon. A hátizsák zseniálisan illeszkedik a formális és alkalmi öltözékhez is. Hivatalos alkalmakra választhatjuk a bőrt, míg egy lazább hétvégi eseményhez egy színes, extrémebb megjelenésűt is.

Egyes, nagyobb női táskák akár munkatáskaként is működhetnek. Ettől még lehetnek elegánsak, szépek, de ha a lazább stílust kedveljük, akkor ilyet is találhatunk a CCC kínálatában.

Shopper táska nem csak háziasszonyoknak

A modern nők nem csak dolgoznak, még háztartást is vezetnek. Az úgynevezett shopper táskák nagyon jó szolgálatot tesznek, hiszen ez egy tökéletes táska a mindennapi élethez és munkához is. Jellemzőjük még a praktikusság is. Nem csak egyszerű és klasszikus darabokkal találkozhatunk, hanem dizájnos trendi darabokkal – Jenny Fairy, Quazi – is. A shopper táskák nem csak hazafelé menet, a bevásárlás során tesznek jó szolgálatot, hiszen sok mást, például könyvet, mappát vagy laptopot is tárolhatunk abban. Akár minden évszakban más és más shopper táskát is választhatunk, hiszen ezek a kiegészítők is alkalmazkodnak a szezon trendjeihez.

Klasszikus, egyszerű, színes vagy bohém – válltáska, crossbody táska

Legyen szó klasszikus, vagy lazább kivitelezésű válltáskáról, segítséget nyújt, hogy fokozzuk a személyes stílusunkat. A válltáska nem csak egy funkcionális darab, hanem divatcikk is, egy olyan kiegészítő, amely nagyszerűen feldobja az outfitet, akárhová is megyünk. Kaphatók kisebb és nagyobb méretben, és változatos fazonban, színben, így alkalmi és hétköznapi viseletként is megállják a helyüket.

A crossover, vagy crossbody táska pedig akkor lehet tökéletes társunk, ha utazunk, vagy azt szeretnénk, hogy mindkét kezünk szabad maradjon. Ezekek a táskák is elérhetők a klasszikus és a divatos színekben, és nagyon szépek, elegánsak és időtlen darabok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában