Hódmezővásárhely

2021.06.30. 11:16

Éjszakai bringatúra három távon

T. Sz.

Munkatársunktól

Tavaly októberben szerveztek utoljára éjszakai kerékpártúrát a vásárhelyi közösségfejlesztők, akkor teliholdra időzítették a kalandot. A július 2-ára, péntek estére tervezett következő alkalommal három távot, a Bodzási út végén pedig egy rögtönzött barantabemutatót is kínálnak. Bereczky Bence közösségfejlesztő arra kéri a résztvevőket: mindenki jó műszaki állapotú és a közlekedésbiztonsági feltételeket teljesítő kerékpárral érkezzen.

Nem árt a bőséges szúnyogriasztó, ajánlott a megfelelő mennyiségű folyadék és extra világítás, netán fejlámpa.

A 47-es út elkerülő szakaszánál pedig fokozott óvatosságra ké­­ri a családokat. Este háromnegyed nyolc és nyolc óra között várják a résztvevőket az indulási pontra, a Zrínyi utca végére. A 12 kilométeres távot választók a gyülekezési helytől indulva érik el a Bodzási út végét, majd térnek vissza ismét a Zrínyi utcához. A közepes túra 18 kilométeres, és kiegészül egy körtvélyesi kanyarral. A leghosszabb, huszonkét kilométeres túra résztvevői Körtvélyesről továbbtekernek Mártélyra, majd onnan vissza Vásárhelyre. Bereczky Bence, az esemény szervezője elérhető a 30/573-2026-os telefonszámon további információért, illetve a közösségi felületen is elérhető az Éjszakai bringatúra esemény a Közösségfejlesztés Hódmezővásárhelyen oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában