PR cikk

2021.07.09. 16:15

Így varázsold át a lakásod, ha nincs pénz felújításra

Mindenki lakásfelújítási lázban ég, ám ez költséges mulatság, ami sajnos nem fér bele minden pénztárcába. Megmutatjuk, mi az az öt eszköz, amivel teljesen új otthont varázsolhatsz magadnak szinte fillérekből.

délmagyar.hu

Egy új otthon vásárlása költséges mulatság, de még a lakásfelújításhoz is mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Ha ez nem fér bele, de szeretnél valami egészen újat, akkor megmutatjuk azt az öt eszközt, ami pillanatok alatt átvarázsolja a lakásodat. Ráadásul egyhelyen, a vivre.hu oldalon meg is találod mindegyiket.

Kezdjük a leglátványosabb elemmel, a tapétával, de abból is a legütősebbel, az pedig a fotótapéta. Ez egy gigászi poszter, ami a teljes falat beborítja és már önmagában olyan erőteljes design elem, hogy teljesen elvarázsolja a lakást. A Vivre kínálatában 1400 fotótapéta van nagyvárosi ablaktól kezdve trópusi dzsungelen át az absztraktig.

Lámpák

Egy ütősebb design lámpa óriásit tud változtatni a szoba hangulatán. Azon túl, hogy nappal a formájával díszít, a sötétben olyan mintákat tud a falra és plafonra vetni, amitől egy csapásra megváltozik a lakás légköre. A Vivre kínálatában az asztali és állólámpák mellett mennyezeti és kültéri darabokat is találsz.

Függöny

A függöny nem csak az ablak ékszere, hanem akár térelválasztó funkciót is betölthet. Helyezz a plafonra süllyesztett sínt, és szinte teljesen láthatatlan marad a függöny helye mindaddig, míg be nem húzod. Sejtelmes hangulatot áraszt, vagy teljesen zár – csak rajtad múlik.

Szőnyeg

Ha padlócserére nincs lehetőség, a szőnyeg még mindig megoldja a problémát. Egy új, trendi szőnyeggel a padlót is teljesen átváltoztathatod. Elegáns, szövött szőnyeget szeretnél minimalista stílusban, vagy bohókás, vastag shaggy a szíved vágya, amin akár aludni is lehet? Egy új szőnyeg bármikor feldobja a lakást.

Párnák

A végére maradt a dekor és kényelmi funkciót egyszerre kiszolgáló párna. Ha a kanapé cseréjét nem lehet megoldani, akkor néhány párnával és egy színes takaróval varázsold át a régit! Ha sokat ülsz rajta, akkor kényelmes lehet egy derékpárna, vagy ha új ülőhelyet szeretnél, akkor jó választás egy nagyméretű, padlóra rakható ülőpárna. Számtalan funkciót betölt és huzatával gyönyörködtet bármelyiket is választod.

Címkék#SEO#PR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában