Hódmezővásárhely

2021.12.03. 19:58

Vásárhelyi kézilabdás is harcol a nagy Ő-ért

Vasárnaptól Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó keresi a szerelmet a TV2 képernyőjén. A Nagy Ő című műsorban egy hódmezővásárhelyi egykori kézilabdázó is küzd majd a figyelméért.

T. K.

Forrás: TV2

Visszatér a Nagy Ő című televíziós műsor a képernyőre: vasárnaptól Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó keresi majd a szerelmet a TV2 műsorában. A következő két hét­­ben huszonegy nővel ismerkedik majd meg, és időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak a nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben.

A huszonegy hölgy között van egy Csongrád-Csanád me­­gyei is.

A 27 éves Székesi Fanni hódmezővásárhelyi származású, és bár sportkarrierje miatt 16 éves korától számos városban megfordult, jelenleg pedig Szolnokon és Cegléden dolgozik, gyökerei még mindig ide kötik.

– Tízéves korom óta kézilabdáztam, három éve hagytam abba. Jelenleg edzőként dolgozok – mesélt az életéről. Azért döntött úgy, hogy részt vesz ebben a műsorban, mert szingliként nem akarta kihagyni a lehetőséget.

Fotó: TV2

– Dáviddal közös pont a sport az életünkben, szimpatikus is volt, ezért azt gondoltam, nincs vesztenivalóm – magyarázta. Hozzátette, soha nem szerepelt még tévéműsorban, ezért kicsit félt ettől a kalandtól, összességében azonban pozitív kalandnak értékelte a nyári forgatást.

– Még kislány voltam, amikor Noszály Sándorral ment a tévében az első évad ebből a műsorból, érdekes volt, hogy most én is részese lehettem. Eleinte furcsa volt a szituáció, hogy olyan lányokkal élek együtt, akik mind ugyanazt a férfit szeretnék, de szerencsére én kimaradtam az intrikákból, sokakkal barátságba is kerültünk. Remélem, a műsorral kap­­csolatos visszajelzések nem lesznek negatívak, kíváncsian várom én is az adásokat – tette hozzá Székesi Fanni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában