Sportolási lehetőség

2022.07.22. 18:10

Újabb kondipark Makón - Galéria

Szabó Imre

A kondigépekről kiderült pénteken, hogy a szakemberek szerint is praktikusak, jól használhatók. Fotó: Szabó Imre

Újabb kondiparkkal gyarapodott pénteken Makó: miután a napokban a Bajcsy-Zsilinszky lakótelep kapott egyet, most a gerizdesi játszótér mellettit avatták fel. Az érintett körzet önkormányzati képviselőjétől, Botlik Anitától megtudtuk, hogy ez is nagyjából 3 millió forintba került, a költségeket az önkormányzat állta. 

Az új szabadtéri edzőteremben hat elem várja a mozogni vágyókat, amelyek együtt lényegében minden izomcsoport megmozgatására alkalmasak. A berendezésekre hamarosan kamera is vigyáz majd.

A képviselő mindenkinek a figyelmébe ajánlotta a létesítményt, különös tekintettel arra, hogy szemben az edzőtermekkel, itt ingyen lehet mozogni. Ez egyébként neki választási ígérete is volt. Az eszközöket elsőként Szedoglavits Jolán fitneszedző, Kovács Gábor sportszervező és Tóth Szabolcs Alex személyi edző próbálta ki. Utóbbi a Délmagyarországnak elmondta, a kondipark tapasztalatai szerint biztonságos és akár komolyabb edzésekre is alkalmas.

Botlik Anita azt is elmondta, hogy már megvan az elképzelés a választókerületben a következő fejlesztésre is: a Tatár és a Nyizsnyai utca közti nagy területet fogják parkosítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában