Több mint 50 koncert a második napon

2022.08.25. 21:03

Fotófallal és ajándékokkal várjuk a fesztiválozókat a SZIN-en - galéria

Ünnepi torta, 1 milliót érő aranyhal, Tom Grennan, bulifotók – csak néhány programelem a SZIN második napjáról. Tovább robogott ugyanis a bulivonat, több ezer "beszállóval". A szervezők szerint pénteken és szombaton még több fesztiválozó kapcsolódik majd ki a Partfürdőn.

Lapunk standjánál mindenkiről remek bulifotók készülnek. Fotó: Sándor Judit/MW

Tom Grennan, a Wellhello, a Halott Pénz, a Magna Cum Laude, az Ivan & The Parazol, a 30Y és Horváth Tamás is fellépett a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) csütörtökön. Több mint 50 koncertet hirdettek meg a 12 programhelyszínen a fesztivál második napján. És mivel idén 15 éves a SZIN himnusza, a Színezd újra, ezért a Magna Cum Laude koncertjének végén egy hatalmas tortával ünnepelt a zenekar és a fesztivál.

A szervezők lapunkat arról tájékoztatták, hogy a legtöbb látogatót péntekre és szombatra várják, erre a két napra nagyon fogynak a jegyek, a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes korábban kiindulni a fesztiválra. 

A SZIN-en idén is jelen van lapunk, standunknál bulifotók készülnek, amelyek a delmagyar.hu oldalon érthetők el a SZIN-es fotógaléránkban. Gombár Gabriella, megyei üzletszervezési vezető elmondta, azért tartotta fontosnak a Délmagyarország, hogy jelen legyen a 4 napos fesztiválon, mert ez a brand nagyon régóta része a megye, azon belül Szeged életének. Így a Mediaworks Hungary Zrt. részéről nem is volt kérdés, hogy a Civil Falu és a kormányhivatal mellett lapunk is kitelepül a SZIN-re – jegyezte meg. Hozzátette, a fotófal mellett apróbb logózott ajándékokkal is kedveskednek a látogatóknak.

Fotófalunknál jópofa bulikép készült például a Komárom-Esztergom megyéből érkezett Erikről és Dávidról is, akik azt mondták, minden évben itt vannak a fesztiválon, mert ez mindig jó buli és kikapcsolódás. Lambertről is jó fotó készült nálunk, ő Gyöngyösről jött a barátaival, számára a csütörtöki programok közül a Parno Graszt volt a legkedveltebb, hiszen évek óta néptáncol, ezért kedveli a népies vonalat. 

A SZIN látogatóinak egyébként minden esélye megvan arra is a héten, hogy kifogják az 1 millió forintot érő aranyhalat, ugyanis a szervezők egy 1000 négyzetméteres felületű „horgásztavat” alakítottak ki számukra, ahol szakemberek segítségével pecázhatnak, miközben az élővilág védelméről kapnak információt. A fesztiválon idén is a Tisza élővilágának megóvására és az élővíz védelmére hívják fel a figyelmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában