Veteránjármű találkozó Makón

2022.09.06. 15:20

Szelfizni és nyerni lehet a Ford T-modellel

Szabó Imre

Ford T-modell Makón. Archív fotó: Szabó Imre

A makói veteránjárművesek a XIV. Maros-parti Nemzetközi Veteránjármű Találkozóval készülnek a hétvégi Hagymafesztiválra. Az egyesület elnöke, Szilágyi László elmondta: meghívásukra 20 oldtimer érkezik szerte az országból a fesztivál szombati napjára. A találkozó helyszíne a Hagymatikum fürdő előtti Makovecz tér lesz reggel 9-től délután 3 óráig. 

Természetesen ott lesz a házigazdák legnagyobb kincse, a Ford T-modell is. Ezúttal azonban nemcsak megtekinteni lehet a makói születésű mérnökzsenihez, Galamb Józsefhez kötődő több mint 100 éves gépcsodát, hanem fotózni, sőt, nyerni is lehet vele. Aki ugyanis a bemutatón készít magáról, családjáról egy képet a Ford T-modellel, az egy városnéző kör élményével gazdagodhat. A fotót a Maros-parti Veteránjárműveket Kedvelők Sportegyesülete közösségi média oldalán közzétett bejegyzéshez, hozzászólásként kell feltölteni.

A fesztivál ideje alatt, az ünnepi hétvége mindhárom napján reggel 8 és dél között a Deák Ferenc utcai Galamb József Veteránjármű Kiállító Központban ráadásul magyar és német motorkerékpárokból álló kiállításuk is látható lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában