Kistelek, Budapest

2022.11.28. 14:00

Boldizsár Vera elismerő oklevelet vehetett át

A szociális munka napja alkalmából a Belügyminisztérium márványaulájában vehette át a kisteleki Boldizsár Vera, a Csongrád-Csanád Megyei Napsugár Otthon vezető ápolója a Miniszteri Elismerő Oklevelet, amire az otthon jelölte.

I. P.

Fotó: Sándor Attila

 Az ünnepségen Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár mondott beszédet, és hangsúlyozta, a gondoskodáspolitika területén dolgozók a magyar családokért, közösségekért, az egész nemzetért tevékenykednek.

Boldizsár Vera általános ápolói és általános asszisztensi végzettséget, majd ápoló szakképzettséget szerzett, és ezt követően 1999. február 1-től kezdett dolgozni Kisteleken, a Csongrád-Csanád Megyei Napsugár Otthonban. Jó munkájának eredményeként 2001-től osztályvezető ápoló lett, majd 2005-ben elkezdte a Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi és Szociális Képzési Karának diplomás ápoló szakát, amit kiváló minősítéssel fejezett be 2011-ben.

A kisteleki vezető ápoló, Boldizsár Vera az elismerő oklevéllel. Fotó: Sándor Attila

2013-tól vezető ápoló megbízást kapott, és az intézmények integrációjával már hatnak az ápolási-gondozási feladatainak ellátásában nyújtott segítséget. Tevékenységével jelentősen hozzájárult az intézményekben megvalósult magas színvonalú szociális ellátáshoz - írta róla, ápoltjaik és munkatársai nevében is gratulálva az oklevélhez, Kerepeczki Magdolna intézményvezető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában