Hódmezővásárhely

2022.11.25. 16:40

Fotóművészek képei díszítik a Szeretem Vásárhelyt Egyesület naptárát

Péntektől kapható a Szeretem Vásárhelyt Egyesület Kincses Vásárhely 2023 elnevezésű asztali naptára, amelynek bevétele, az előző évekhez hasonlóan idén is jótékony célt szolgál. Ezúttal a felnőtt korú, középsúlyos és súlyos értelmi fogyatékossággal élőket gondozó Szivárvány Otthont támogatják.

Kovács Erika

A jótékonysági naptárakcióval a Szivárvány Otthont segíti a Szeretem Vásárhelyt Egyesület. Fotó: Kovács Erika

– A Szeretem Vásárhelyt Egyesület idén már ötödik alkalommal hirdette meg a jótékonysági naptárakcióját. Asztali naptárunk ezúttal is vásárhelyi fotókat tartalmaz, amit ezúton is büszkén ajánlok mindenkinek, azoknak is, akik vásárhelyiek, vagy bármilyen kötődésük van a városhoz. A képeket fotóművészek készítették. Közel két évtizeden át adott otthont Hódmezővásárhely a fotószimpóziumnak, ahol az ország neves fotóművészei alkottak egy-egy tematika mentén. Ezekből a képekből láthatnak összeállítást a naptárok leendő tulajdonosai – mondta Juhász Tünde, az egyesület egyik alapítótagja.

A naptárakció különlegessége, hogy a bevételt az egyesület jótékonysági célra ajánlja fel. Idén a Klauzál utcai Szivárvány Otthonnak szeretnének segíteni a terápiás szoba kialakításában.

A naptár 1500 példányban jelent meg és 1500 forintba kerül. Hét helyszínen lehet megvásárolni, a Teleki-, a Móricz Zsigmond- és Majolika gyár melletti zöldségesboltban, az Ótemplomi egyházközség Zrínyi utcai irodájában, az Inda virágboltban, az Andrássy úti dohányboltban és a Népkerti Sörözőben.

Juhász Tünde elmondta, az előző évekhez hasonlóan idén is nagy az érdeklődés a naptáraik iránt. Több cég is vásárol belőle dolgozóiknak, üzleti partnereiknek.

A naptárokkal az előző években magánszemélyeket és intézményeket is támogattak, például az azóta sajnos elhunyt Sándor Ricsikét, Béres Vikit, a Kozmutza intézményt, az Aranyossy-iskolát és most a Szivárvány Otthont. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában