Szeged

2022.11.15. 15:19

Művészeti fesztivál a Café Radnótiban

delmagyar.hu

Illusztráció: Karnok Csaba

Második alkalommal szerveznek művészeti fesztivált a szegedi bölcsészkar design- és művészetmenedzsment mesterszakos hallgatói november 16-án 20 órától a Café Radnótiban. A Design-és Művészetmenedzsment Fesztivál idei témája a belsőépítészet, a látványtervezés és a díszlettervezés. A fesztivált Gyenge Zoltán, az SZTE BTK dékánja nyitja meg, amely előtt és után Dykema Zsófia debreceni énekesnő gitárral kísért koncertjét hallgathatják meg a jelenlévők. Az est fő programeleme, a kerekasztal-beszélgetés háromnegyed kilenckor kezdődik. 

A beszélgetés résztvevői Galog Márton, a Szegedi Nemzeti Színház díszletfestője, Nyerges Viktória belsőépítész, látványtervező és 3D grafikus, Slárku Anett díszlet, látvány- és jelmeztervező, dramaturg és Török Krisztián, a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ kurátora, kutató és kritikus lesznek. A beszélgetés után a DEműhely, vagyis a Debreceni Építészhallgatók Műhelyének nyílik kiállítása, 22 órától pedig a Zebra Zone szegedi egyetemistákból álló indie rock együttes ad koncertet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában