Karácsonykor is értünk dolgoznak

2022.12.25. 18:00

Ünnepi menüvel lepte meg a vásárhelyi mentőket a mesterszakács

Töltött karaj és húsleves alkotta többek között a finom vacsorát, amit Szenteste napján, délután 3 órakor el is juttattak a vásárhelyi mentőállomásra.

Delmagyar.hu

Fotó: Promenad24

Ahogy azt tegnapi riportunkban is olvashatták, az ünnepek alatt is vannak, akik nem pihennek. Ilyenek a mentők is: a vásárhelyi mentőszolgálat dolgozóit Bihacsy László mesterszakács már többedik alkalommal lepte meg karácsonykor ünnepi menüvel, írta meg a Promenad24. Töltött karaj és húsleves alkotta többek között a finom vacsorát, amit délután 3 órakor el is juttattak a vásárhelyi mentőállomásra. 

Fotós: Promenad24

“Nem akartunk idén hagyományos menüt készíteni, töltött káposztát majdnem mindenki eszik ilyenkor. Így esett a választásunk egy sok zöldséges darált húsos levesre, valamint májjal, tojással, hagymával és darált hússal töltött, göngyölt sertéskarajra, amit baconbe csavartunk és így sütöttük meg, a köret pedig párolt lila káposzta és krumplipüré volt, ezzel meg is szerettük volna köszönni nekik, hogy ma is értünk dolgoznak, Szentestén” – részletezte a vásárhelyi mesterszakács, aki nem először jótékonykodik ilyentájt.

Hozzátette, üdítőket is vittek mindennapi hőseinknek, akik az ünnepet bent töltik és folyamatosan készenlétben állnak. 

Emellett Benczur Sándor, a Marcipán cukrászda mestercukrásza is összeállított idén is egy süteményestálat, hogy ezzel fejezze ki köszönetét az értünk dolgozóknak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában