Május elsején összdolgozói családi napot tartanak

2023.03.06. 19:30

35 éves a szegedi Diófa Vendéglő

Munkatársunktól

35 év alatt volt étterem, söröző, húsbolt, játékterem, non-stop kocsma. A Diófa Vendéglőt működtető Veres család, Veres János és lányai, Orsolya és Ildikó már készülnek a hivatalos születésnapra. Fotó: Karnok Csaba

Kevés szegedi vendéglátóhely mondhatja el magáról, hogy buszmegállót neveztek el róla. Az idén fennállásának 35. évfordulóját ünneplő Diófa Vendéglőnek ez is sikerült. A közismert szegedi vendéglátós, a szakma nagy öregje, Veres János nevéhez köthető a már legendássá vált hely. A hivatalos születésnapra már készülnek Jani bácsi lányai, Orsolya és Ildikó. A születésnap jegyében 35 héten át 35 ételre 35 százalék kedvezményt adnak.

1988. május elsején vette át édesanyánk, Ica néni a vendéglő üzemeltetését, azóta is családi vállalkozásként működünk. 35 év alatt voltunk étterem, söröző, húsbolt, játékterem, non-stop kocsma, 4 éve elköltöztünk a jelenlegi tápéi helyünkre. Sokan, sokféleképpen emlékeznek ránk, bízunk benne, hogy többségében szép emlékeket idézünk fel. A velünk töltött hosszú évekért köszönetképpen, a május elsejei évfordulón rengeteg programmal, kedvezménnyel, nyereménnyel készülünk majd nektek a hosszú hétvégén. Kollégáink nélkül mi sem tartanánk sehol, ezért ezúton szeretnénk meghívni minden volt és jelenlegi munkatársunkat a május elsejei buliba, hálásan megköszönve eddigi munkájukat 

– mondta Orsolya. A lányokkal és édesapjukkal egy ebéd mellett idéztük fel a múltat. Lapunk a helyről a közeljövőben egész oldalas összeállításban emlékszik majd meg.

Fotó: Karnok Csaba

Köszönjük az elmúlt harmincöt évet, töltsük együtt a következő harmincötöt is

 – tette hozzá a beszélgetés végén a Veres család nevében a családfő, Veres János.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában