Kisteleki járás

2023.04.23. 11:30

Kerékpáros diákokat díjaztak

Munkatársunktól

Három, a Kisteleki járásba tartozó iskolában is megtartották a kerékpáros versenyek ünnepélyes díjátadóit – számolt be a kistelekjaras.hu.

Kisteleken, Pusztaszeren és Csengelén is a Kisteleki Rendőrkapitányság szervezte meg az általános iskolások számára a Kerékpáros Iskola Kupa és a Ki a mester két keréken? nevű versenyeket. A helyezést elért diákoknak Szalay Zoltán Szabolcs rendőr alezredes, kapitányságvezető adta át az okleveleket és a díjakat. 

A Ki a mester két keréken verseny első három helyezettje a lányok között a kisteleki Tóth Andor Mira lett, a második helyen a csengelei Tóth Szidónai végzett, a bronzérmet pedig a szintén kisteleki Nagy Norina Fanni szerezte meg. A fiúknál az aranyérmes a kisteleki Toma Gergely lett, második a csengelei Kurcz Krisztián Attila, harmadik pedig a kisteleki Sisák László lett.

A Kerékpáros Iskola Kupát a lányok közül csak kistelekiek álltak a dobogóra, Matkó Maja, Béres Kata és Kasza Boglárka személyében. A fiúknál a pusztaszeri Gyarmati Áron nyert két kisteleki versenyzőt, Igács Dominik Lászlót és Olasz Csanádot előzte meg.

A kategóriák első két helyezettjei továbbjutottak a versenyek vármegyei döntőibe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában