Napszínes

2023.05.15. 21:30

Bogarak találkoztak Csengelén

Imre Péter

Felvonulás előtti szemle a „bogarak és bogarasok” randevúján, a résztvevők egy csoportja. Fotó: Imre Péter

Szolid hírverés előzte meg a szombati I. Beetle, vagyis Volkswagen Bogár találkozót Csengelén – a beetle jelentései között szerepel a bogár is –, tulajdonképpen akár „nulladiknak” is nevezhetnénk, mert az ötlet- és házigazdáknak a barátai és ismerősei vettek részt rajta. A felvonuláskor heten voltak, de akadtak akik már korábban távoztak, hazamentek, a teljes mezőny több mint tíz volt.

Hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg a randevút, jövőre jön a következő, amelyre az újabb és régi, klasszikus bogarak mellett szívesen látunk más márkákat is, olyan tulajdonosokat, akik szeretnének részt venni egy jó hangulatú autós találkozón

 – árulta el Ceglédiné Ambrus Csilla szervező. 

Fotó: Ime Péter 

Elmondta, a mostanira érkezett beetle például Dunavarsányból – ez a család jött a legmesszebbről –, Kecskemétről, Jászszentlászlóról, Kiskunmajsáról és Szegedről, a hazai színeket ketten képviselték. Az első találkozó legnagyobb attrakciója a felvonulás volt, amely a község utcái után Kiskunmajsát, Kömpöcöt és Kisteleket érintve tért vissza Csengelére.

Különdíjak is gazdára találtak, kapott a legmesszebbről érkezett, a legszebb VW Beetle a kecskeméti lett és a szegedi cabrio is díjat érdemelt. A következő bogárrandinak június 2. és 4. között Kiskunmajsa ad otthont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában