delmagyar.hu podcast

2023.08.25. 16:40

Délmagyar Podcast – Schumacher Vanda: Azért tolom a polgárpukkasztást, hogy nyilvánosságot kapjanak az értékes üzeneteim is

Timár Kriszta

Schumacher Vandát sokan csupán televíziós celebként ismerik. Műsorok szereplőjeként, ahol időnként a dzsungelben kényeskedik, máskor nyilvánosan párt keres. A bulvármédiából sem érkezik róla értékesebb információ: olyan hírek vannak vele kapcsolatban, mint hogy chipet ültetett a karjába, proccoskodott a Cannes-i filmfesztiválon, vagy hogy ágyba bújt a szépségkirálynő Jázmin Viktóriával. A Coca-Cola SZIN idei arca azonban ennél jóval értékesebb és érdekesebb lány, tele értelmes gondolatokkal. Mi erre az oldalára voltunk kíváncsiak, amikor meghívtuk podcast adásunkba. Beszélgettünk vele karrierépítésről, a lehetőségek megragadásáról, a célok elérésének titkáról és arról is, mit szeretne azzal, hogy polgárpukkasztó kijelentéseket tesz a médiában. Ismerjék meg az igazi Vandát.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában