Helyi életstílus

2023.08.05. 18:45

Villám csapott a 2 gyermekes csongrádi édesanyába

Katus jobb csípőjébe csapott az villám és a bokáján jött ki, azóta számtalan csodálatos dolog történt vele.

Delmagyar.hu

Forrás: acnews.hu

Egy hete ünnepelte második születésnapját a kétgyermekes édesanya, akit a csongrádi strandon villámcsapás ért.  

Örökké az agyamba égett az a vasárnap, amikor meghaltam – mesélte Katus az AcNews-nak. – Fülledt, meleg idő volt, a város felől fekete felhők rohantak felénk. Valahol messze dörgött az ég is, de tőlünk messze volt még az a vihar.

Katus még ott maradt a parton, hogy összeszedegesse a holmijait, közben a a férje már biztonságos helyre vitte a gyerekeit. Megeredt az eső. Az anya lehajolt egy játékért. Akkor történt a baj. Katust méterekkel arrébb dobta a villámcsapás. A parton rémülten szaladgáltak az emberek. Orvosért, mentőkért kiáltoztak.

Az anya a kórházban tért magához. Döbbenten hallgatta a nővérke szavait, hogy a villámcsapás után háromszor állt le a szíve, és élesztették újra. Hatalmas szerencséje volt, hogy a strandon éppen volt egy szabadnapos orvos, aki a vízimentővel együtt azonnal hozzálátott az újraélesztéséhez. Az eset hat éve történt, azóta minden év július 23-án megünnepli a második születésnapját.

Olvasható az AcNews oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában