Gyerekprogramok és kézműves termékek várják a vendégeket

2023.09.09. 12:23

Családi napot tartanak Kishomokon

Sóshalomról, Szentesről és Vásárhelyről is érkeznek többek között árusok vasárnap délután az első Kishomoki Családi Napra. A szervező Kiskosár Vásár a Kishomoki Rendezvényház udvarára várja az érdeklődőket az ingyenes programra.

Delmagyar.hu

Szeptember 10-én, vasárnap 15 és 18 óra között tartják az első Kishomoki Családi Napot a Kiskosár szervezésében, amely keretein belül lesz pacitaxi, ugrálóvár, kézműveskedés, arcfestés és táncház is. A Kiskosár Vásár Facebook-oldalán felsorolták az árusokat is: kecsketejjel és abból készült kézműves sajtokkal ott lesz a rendezvényen a Kere-Kecske; kézzel készített, egyedi nyakörvekkel, pórázokkal és például díszpárnákkal a Fanbastisch; elhozza termékeit a Sóshalom Kincsei Kertészet; csendeskönyveket mutat be a BaReRo Handmade; a Szentesi Méz mézkülönlegességekkel, gyógyító mézekkel, szörpökkel és többek között szárított zöldségekkel és fűszerekkel mutatkozik be; a Novák kézműves hentesáru pedig 16-féle grillkolbászt és töltött húsokat is kínál.

A gyerekeket ingyenes ugrálóvárral, akusztikus élőzenével, arcfestéssel és pacitaxival várják.

Az ingyenes rendezvényre vasárnap 15 és 18 óra között a Kishomoki Rendezvényház udvarán, a Nádtető utca 10. szám alatt várják az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában