delmagyar.hu podcast

2023.09.09. 17:13

Délmagyar podcast: Hajós Zsófival beszélgetünk, aki az Anyabegurul megálmodója és főszervezője

Delmagyar.hu

A most következő Délmagyar Podcastban Hajós Zsófival beszélgetünk, aki az Anyabegurul megálmodója és főszervezője. Hogy miről is szól ez a projekt? Édesanyáknak és gyermekiknek adnak lehetőséget kikapcsolódásra, szórakozásra és tájékoztatást nyújtanak egymásnak a csoport tagjai arra nézve, hogy melyik helyre érdemes menni kisbabával. Azt se rejtik véka alá, ha valamelyik vendéglátóhellyel, kikapcsolódási ponttal elégedetlenek anyuka szempontból, babás-mamás oldalról megközelítve a helyzetet. 

Hála és elismerés övezi a nem mindennapi kezdeményezést. Az anyukák számára mindenképpen fontos egy ilyen közösség, hiszen, ahogy azt az interjúban Zsófi is elmondja, nem minden fiatal, főleg elsőgyermekes édesanya mer kimozdulni a kisbabájával. 

Hogy honnan jött a név? Anya begurul különböző helyekre, ugyanakkor anya begurul, ha olyan helyzettel találja magát szemben, ami kisbabájára nézve nem előnyös, pedig akár az is lehetne.

Minderről és még sok más érdekességről beszélgetünk Hajós Zsófival a következő interjúban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában