delmagyar.hu podcast

2023.09.20. 16:40

Délmagyar podcast: Kőházi Edinával, a Petőfi Telepi Művelődési Ház közösségszervező-, fejlesztő munkatársával beszélgettünk

Delmagyar.hu

Illusztráció: Petőfi-telepi Művelődési Ház

A Délmagyar Podcast legfrissebb adásában Kőházi Edinával, a Petőfi Telepi Művelődési Ház közösségszervező-, fejlesztő munkatársával hallgathatnak meg egy beszélgetést. Edina mesél arról, hogy milyen programok várhatóak a közeljövőben a művelődési ház szervezésében. Így például felmerül a halloween alkalmából tervezett eseményük is, amely esetén amerikai mintára a gyerekek házról-házra járva ijesztgetik az ott lakókat és édességre várva kopogtatnak be egy-egy helyszínre. Emellett az állandó szakkörök, klubok is szóba kerülnek, mint például a kerámia szakkör vagy a mézeskalács sütési lehetőség. Utóbbi kapcsán kiállítást is szerveznek, ahol az elkészült munkákat lehet megtekinteni. Erről és még sok másról beszélgetünk Kőházi Edinával. Érdemes meghallgatni a Délmagyar Podcast legfrissebb adását. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában