Helyi életstílus

2023.10.17. 14:00

30 éves jubileumi tornashow Gut Gabival

Harmincéves a FittForma, amit a közelmúltban Zákányszéken nagyszabású tornashow-val ünnepeltek meg Gut Gabiék, amely megfogalmazása szerint „30 éve neked, érted és rólad szól”.

Imre Péter Géza

Gut Gabi és FittForma csapata Zákányszéken. Fotó Gyuris János

Közösség, élet, energia, lendület, értékek, életre szóló élmények és felejthetetlen pillanatok. Ezt jelenti számomra a FittForma, és ezt az életérzést az eltelt évtizedek alatt számos torna, tábor, rendezvény, képzés, barátság, szerelem, sok energia és önfeledt kiabálás tette teljessé 

– mondta tömören, szinte felsorolásszerűen a szegedi Gut Gabi. Hozzátette, büszke a FittForma-családra és hálás, hogy ezt át- és megélhette az együtt tornázókkal, mert „mozogni, formásodni, jó érzésekkel és szellemileg is tápláló gondolatokkal gazdagodni jó”.

A közelmúltban Zákányszéken Gabi és a rendezvényein résztvevők a 30 éves jubileumot, ahogy ő fogalmazott „abbahagyhatatlan, energikus, szárnyakat adó” tornashow-val ünnepelték meg.

– Rengeteg emlék tölti meg az elmúlt három évtizedet: millió kapcsolat, élmény, tapasztalat, lecke, siker, tanulság, térdre rogyás és újra felegyenesedés, kitartás, erő, akarat, hit, könny, mosoly, remény, alázat és szeretet

 – mondta lelkesülten egymást követő, taposó szavakba zsúfolva mondandóját. Főiskolás korában, 18 évesen kezdett csoportos tornákat tartani, ami azóta is tart, a Homokhátságban 5 éve van jelen rendezvényeivel, táboraival, online tornáival, és a FittForma Iskola is lassan 4 éves lesz.

Mindennél fontosabb FittForma közösségünk ereje, mert bárhova is jössz, tornára vagy az iskolába, olyan közösség vár, ahol azt érezheted, fontos vagy, ahol figyelnek rád, ahol szeretnek, ahol beszélgethetsz, kapcsolatokat építhetsz és együtt örülhetsz másokkal. Azt mondják, a fiatalság elixírje az életcél, ezért fontos, hogy mindenkinek legyenek céljai. Nekem sok van, és szinte naponta bővül a lista. Ezek közé tartozik, hogy minél több embernek közvetítsem a sportot, az egészséges életmódot, a mozgás örömét és szeretetét 

– fejtegette Gabi. Az eddigiekért sokaknak, támogatóknak, biztatóknak, de legfőképpen a résztvevőknek, a Fitt Forma-család tagjainak hálás.

– Nem tudom, hányszor láthatom még a ragyogást a szemetekben, hányszor érezhetjük együtt a libabőrt és mennyi közös élmény vár még ránk. Az biztos, hogy én itt leszek veletek, mert az életem összefonódott a tiétekkel. Ahogy mondjuk: húzd ki a hátad, legyen szép a tartásod és legyél magadra ma is nagyon büszke. Én az vagyok rátok és a FittForma csodára, amit együtt éltünk és élünk át – zárta gondolatait tanítványainak (is) szánt üzenettel Gut Gabi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában